Brecon Botanicals Gin 0,7l

32,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Brecon Botanicals Gin je vrhunski gin koji se proizvodi u malim količinama u Ppoznatoj destileriji Penderyn u Walesu, poznatoj po svojoj stručnosti u proizvodnji visokokvalitetnih alkoholnih pića.

Brecon Botanicals Gin je karakterističan po svojoj kompleksnoj paleti okusa i aromatičnom biljnom profilu. Ovaj gin kombinira tradicionalne botaničke sastojke poput kleke, cimeta, limuna, naranče, korijandra s lokalnim biljkama i začinima, kao što su šafran, bobovica i bergamot, što rezultira bogatim i uravnoteženim okusom.

Proces proizvodnje Brecon Botanicals Gina započinje pažljivim odabirom najkvalitetnijih botaničkih sastojaka, koji se pažljivo melju i miješaju s alkoholom kako bi se izvukle njihove arome i okusi. Nakon maceracije, smjesa se destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima kako bi se postigla maksimalna čistoća i kvaliteta.

Ovaj izuzetni gin ističe se svojom kristalno čistom bojom i osvježavajućom, začinjenom aromom. Na nepcu, otkrivaju se slojevi kompleksnih biljnih nota, citrusnih tonova i blagih začina, što ga čini savršenim izborom za različite koktele i mješavine.

Brecon Botanicals Gin najbolje se konzumira kao osvježavajući gin-tonic ili kao osnova za razne koktele. Uz dodatak tonika i kriške limuna ili šipka, ovaj gin oživljava i ističe svoje bogate arome i okuse.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

U.K.

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

43%

SKU: P2548 Kategorije: ,