Beluga Gold line 0,70l

125,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Beluga Gold line je luksuzna verzija vrhunske ruske vodke, nastala 2002. godine u malom gradu Mariinsk u Sibiru. Beluga vodka ruski je domaći proizvod i nacionalno piće vrhunske kvalitete u koji je uloženo puno truda kako bi Majku Rusiju predstavljao kako spada – ipak je riječ o nacionalnom piću po kojem su dobro poznati.

Ova ekskluzivna vodka izrađuje se od najfinijih sastojaka – temeljni dio sastava ove vodke upravo je arteška voda (čini 60% sastava vodke) koja se vadi iz izvora pozicioniranog 33 metra pod zemljom. Filtracijski proces ima tri segmenta – vodka prolazi kroz ugljen, impregnirano srebro te pijesak (u nekim varijacijama broj filtracija se povećava). Nakon filtracije ovisno o vrsti, vodka „odležava“ minimalan period od mjesec dana kako bi njezin okus bio rafiniran do samog kraja. 

Karakterizira ju blaga slatkoća koja se savršeno balansira s notama meda i zrnastih žitarica. Arome su delikatne i osvježavajuće, s tragovima vanilije i citrusa koji se blago osjete.

Ova izvanredna vodka najbolje se konzumira rashlađena i čista, kako bi se istaknule njezine složene arome i glatki okus. Može se koristiti i kao osnova za koktele visoke klase, dodajući eleganciju i luksuz svakom piću.

Beluga Gold line predstavlja vrhunac ruske destilacijske vještine i predstavlja savršen izbor za one koji traže najbolje od najboljeg. Uz svoj sofisticirani karakter i besprijekornu kvalitetu, ova vodka će očarati i najzahtjevnije ljubitelje dobrih pića. Danas je dostupna diljem svijeta, a uspoređuje je sa kavijarom radi kvalitete i podrijetla. U hladna vremena nema boljeg izvora unutarnje topline od ove vodke.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Rusija

SKU: P1296 Kategorije: ,