BB Klekovača 0,7l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

BB Klekovača je tradicionalna rakija koja se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom okusa i aroma. Kroz jedinstvenu esenciju BB Klekovace, otvarate vrata prošlosti i zaranjate u okuse koji su preživjeli vjekove. Ova rakija donosi spoj kleke, tajanstvenih biljaka i duha Tare i Drine, stvarajući nevjerojatan okus koji seže kroz vremenske granice. Svaki gutljaj je poput stranice povijesti koja se otvara pred vama, pružajući vam priliku da osjetite tradiciju na potpuno nov način.

Klekovača se proizvodi od plodova kleke, biljke koja raste na području Mediterana i koja je poznata po svojim karakterističnim aromama i ljekovitim svojstvima. Plodovi kleke se pažljivo beru i maceriraju kako bi se oslobodile sve njihove arome i okusi, nakon čega se destiliraju u tradicionalnim destilerijama.

Karakteristično za BB Klekovaču su nježne note kleke, koje se savršeno sljubljuju s blagim mednim i začinskim tonovima. Ova rakija ima bogatu teksturu i blago pikantan završetak, što ga čini idealnim za uživanje u različitim prilikama.

BB Klekovaču je najbolje konzumirati rashlađenu kao aperitiv ili kao digestiv nakon obroka. Također se može koristiti kao sastojak u raznim koktelima ili kao dodatak desertima, dodajući im slojevitost i dubinu okusa.

Doživite simfoniju okusa i mirisa koji su preneseni s generacije na generaciju, s lakoćom prelazeći granice vremena.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P4402 Kategorije: ,