Barbancourt 4 YO 0,7l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Barbancourt 4 YO je premium rum koji proizvodi destilerija Barbancourt smještena u Haitiju, zemlji poznatoj po svojoj bogatoj tradiciji proizvodnje ruma. Ovaj rum se ističe svojim profinjenim okusom i mirisom, čineći ga omiljenim izborom među ljubiteljima ruma širom svijeta.

Svaka čaša Barbancourt 4 YO otkriva slojeve karipskih aroma, poput vanilije, karamela i suhog voća, što rezultira blagim i osvježavajućim okusom. Ovaj rum proizvodi se od visokokvalitetnog šećernog trsa i destilira se u tradicionalnim bakrenim kotlovima, zadržavajući autentičan okus karipskog ruma.

Karakteristično za Barbancourt 4 YO je njegova glatka tekstura i dugotrajan završetak, što ga čini idealnim za uživanje u svakom trenutku. Ovaj rum se najbolje konzumira uživajući u njegovim slojevitim okusima samostalno ili kao sastojak u egzotičnim koktelima poput Mai Taija ili Mojita.

Barbancourt 4 YO je sinonim za kvalitet i autentičnost u svijetu ruma, te je neizostavan dodatak za svaku posebnu prigodu ili trenutak opuštanja. Barbancourt je nešto što bismo svakako ponijeli s Haitija kako bi si olakšali tople dane. Uživajte u ovom izvanrednom piću i doživite čaroliju karipskih aroma u svakoj čaši.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Haiti

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P2542 Kategorije: ,