A.H. Riise Non Plus Ultra 0,7l

108,99  821,19 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Dobrodošli u svijet neponovljivih okusa s A.H. Riise Non Plus Ultra Rumom, elegantnim pićem danskog karipskog spoja koje donosi jedinstvenu harmoniju okusa. Ovaj luksuzni rum dolazi u pakiranju od 0,7l i pruža nezaboravno iskustvo.

Elegancija i Složenost:
A.H. Riise Non Plus Ultra Rum predstavlja vrhunac karipske rum proizvodnje. Svaki gutljaj ovog ruma donosi eleganciju i složenost koja proizlazi iz pažljivog procesa destilacije i dugotrajnog starenja u hrastovim bačvama. Okus je bogat, s nijansama vanilije, karamela i sušenog voća koje se savršeno stapaju u dugotrajnom završetku.

Danska i Karipska Sinergija:
A.H. Riise Non Plus Ultra Rum proizvodi se u suradnji između danske destilerije A.H. Riise i karipske stručnosti u proizvodnji ruma. Ta harmonija danskog znanja o destilaciji i strasti Kariba prema rumu čini ovaj proizvod izuzetno posebnim. Svaki gutljaj nosi u sebi tu sjajnu suradnju.

Kompleksnost Okusa:
Ovaj rum će oduševiti čak i najzahtjevnija nepca. Okus se razvija u čaši, postupno otkrivajući slojeve bogatstva i kompleksnosti. U njemu ćete pronaći note vanilije, karamela i sušenog voća koje zajedno stvaraju izvanrednu ravnotežu i zadovoljavajući završetak.

Kreativnost u Koktelima:
A.H. Riise Non Plus Ultra Rum nije samo za degustaciju, već i za stvaranje izvanrednih koktela. Kokteli dobivaju dubinu i luksuznu notu kada se koristi ovaj rum. Bilo da pripremate klasične koktele poput Mojita ili eksperimentirate s vlastitim kreacijama, ovaj rum će dodati posebnu dimenziju vašim pićima.

Sada možete naručiti A.H. Riise Non Plus Ultra Rum iz Danske putem Tipsy.hr, vodećeg webshopa za alkoholna pića u Hrvatskoj. Posjetite Tipsy.hr i istražite našu široku paletu ruma i drugih prestižnih alkoholnih pića.

A.H. Riise Non Plus Ultra 0,7l Rum pruža nezaboravno iskustvo karipskog luksuza u svakom gutljaju. Ovaj rum ističe se svojom jedinstvenom kombinacijom danskog i karipskog utjecaja, te donosi vrhunsku kvalitetu i okus koji će vas očarati.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43,4%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Karibi

SKU: BD125 Kategorije: ,