A.H. Riise Non Plus Ultra 0,7l

94,99 

Na zalihi

Opis

Opis

A.H. Riise Non Plus Ultra je luksuzni rum koji odiše bogatstvom okusa i aromom, proizveden od strane renomirane tvrtke A.H. Riise iz Danske. Ovaj izuzetan rum ističe se svojom kompleksnošću i visokom kvalitetom, što ga čini pravim izborom za istinske ljubitelje premium alkoholnih pića.

Svaki gutljaj ovog ruma pruža jedinstveno iskustvo, sa sofisticiranim notama vanilije, karamela i začina koje se savršeno stapaju u harmoničan sklad. Ova izvanredna mješavina aroma dolazi od pažljivo odabranih sastojaka i dugotrajnog procesa sazrijevanja.

A.H. Riise Non Plus Ultra izrađen je od najfinijih sastojaka, uključujući visokokvalitetni šećerni trs, koji mu daju izuzetnu glatkoću i punoću okusa. Proizvodnja ovog ruma obuhvaća pažljivu fermentaciju, destilaciju i proces starenja u hrastovim bačvama, koji mu daju karakterističan profil i bogatu boju.

Ovo ekskluzivno piće najbolje je konzumirati kao aperitiv ili kao osvježavajući završetak večeri. Može se poslužiti i kao sastojak za izradu sofisticiranih koktela, dodajući im jedinstvenu notu luksuza i elegancije.

A.H. Riise Non Plus Ultra ne samo da zadovoljava nepca istančanih poznavatelja ruma, već i pruža jedinstveno iskustvo uživanja u kvalitetnom alkoholu. Njegova izuzetna kvaliteta, bogati okusi i sofisticirana aroma čine ga nezamjenjivim dodatkom svakoj kolekciji pića. Uz A.H. Riise Non Plus Ultra, svaki trenutak postaje poseban i nezaboravan. Nabavite svoju bocu i uživajte u vrhunskom iskustvu ruma kakvo zaslužujete.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

43,4%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Karibi

SKU: BD125 Kategorije: ,