Tomac Rose Brut 0,75l

Opis

Opis

Tomac Rose je vino koje će vas osvojiti svojom svježinom i elegancijom. Proizvedeno u poznatoj vinariji Tomac, koja se ističe svojom stručnošću i predanošću kvaliteti, ovo vino će vas oduševiti svojim karakterom i složenim aromama. Tomac Rose je savršen izbor za sve ljubitelje ružičastih vina koji traže osvježavajuće iskustvo i bogatstvo okusa.

Ovo vino ima prekrasnu svijetlo ružičastu boju koja odmah privlači pažnju svojom privlačnošću. Na nosu, Tomac Rose otkriva profinjene arome crvenog voća poput jagode, maline i trešnje, zajedno s cvjetnim notama koje mu daju dodatnu slojevitost i kompleksnost. U ustima, ovo vino očarava svojom svježinom, uravnoteženošću i živahnom kiselošću, što ga čini izuzetno pitkim i ugodnim za pijenje.

Tomac Rose je idealno za uživanje u opuštenim trenucima s prijateljima, ali također je savršen pratitelj raznih jela. Odlično se slaže s laganim jelima poput salata, ribe, piletine ili tjestenine s laganim umacima. Također je izvrstan izbor za ljetne zabave na terasi ili piknike u prirodi, gdje će svojom svježinom i živahnošću osvježiti svakoga tko ga okusi.

Vinarija Tomac poznata je po svojoj stručnosti i predanosti proizvodnji vrhunskih vina. Njihovi vinogradi smješteni su u prekrasnom vinogradarskom kraju, gdje su optimalni klimatski uvjeti i plodna tla ključni za uzgoj kvalitetne grožđe. Pažljiva briga o vinogradima i pažljiva selekcija grožđa rezultiraju vrhunskim vinima koja se ističu svojom kvalitetom i karakterom.

Tomac Rose nije samo obično vino, već pravo osvježavajuće iskustvo koje će vas osvojiti svojom svježinom i bogatstvom okusa. Svaka boca ovog vina nosi sa sobom priču o ljubavi prema vinogradarstvu i tradiciji, što ga čini ne samo izvrsnim izborom za uživanje, već i za darivanje voljenima ili za posebne prigode.

Ukratko, Tomac Rose je vino koje će vas osvojiti svojom svježinom, živahnošću i bogatstvom okusa. Bez obzira jeste li ljubitelj ružičastih vina ili tek početnik u svijetu vina, ovo je boca koju definitivno vrijedi isprobati i uživati u svakom gutljaju. Zato ne oklijevajte, već nabavite svoju bocu Tomac Rose i prepustite se čarima ovog izvanrednog vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1248 Kategorije: ,