Piena Brut 0,75l

10,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Piena Brut je kvalitetno pjenušavo vino s osvježavajućim okusom i aromom, koji se proizvedeni u svetojanskoj vinariji Dobra berba. Proizveden je charmat metodom, odnosno metodom vrenja u tankovima te je izuzetne kvalitete. Za proizvodnju se koristi metoda koju Talijani koriste za proizvodnju prosecca, pa su čak i stručnjaci iz Valdobbiadene regije, odnosno domovine prosecca, pomagali na početku ove domaće pjenušave priče.

Piena Brut karakterizira suptilna voćna aroma, s naglaskom na citrusnim notama i cvjetnim tonovima. Osjećaj je svjež i živahan, s finom perlažom koja dodatno pojačava doživljaj.

Ovo pjenušavo vino radi se od domaćih sorti iz okolice Jastrebarskog – štajerska belina, žuti plavec, šipon i kraljevina. Nakon fermentacije, vino odležava u bačvama prije flaširanja, što mu daje složenost i dubinu okusa.

Ovo pjenušavo vino savršen je izbor za posebne prigode, kao što su proslave, obljetnice ili romantične večeri. Može se poslužiti kao aperitiv ili pratnja jelima poput ribe, bijelog mesa ili laganih salata. Piena Brut je osvježavajuće vino koje će oduševiti svakog ljubitelja pjenušavih napitaka svojom kvalitetom i elegancijom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

11,5%

SKU: P1472 Kategorije: ,