Matešić Fontana 0,75l

14,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Matešić Fontana je vino koje plijeni pažnju svojom jedinstvenom elegancijom, složenim aromama i profinjenim karakterom. Proizvedeno u vinariji Matešić, smještenoj na pitomim padinama Hrvatskog primorja, ovo vino predstavlja vrhunski primjer vrhunskog vinogradarstva i tradicije koja seže stoljećima unatrag. Matešić Fontana je vino koje će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje vina svojom autentičnošću i izuzetnom kvalitetom.

Ovo vino ima blistavu slamnato žutu boju s nijansama zelenog koje odražavaju njegovu svježinu i živost. Na nosu, Matešić Fontana otkriva složene arome citrusa, zrelog breskve, bijelog cvijeća i meda, uz nagovještaje svježeg bilja i mineralnosti. U ustima, ovo vino očarava svojom punoćom, svilenkastom teksturom i dugotrajnim završetkom, ostavljajući osjećaj osvježenja i zadovoljstva.

Matešić Fontana je savršen izbor za razne prigode, od opuštene večere s prijateljima do posebnih svečanosti i proslava. Ovo vino se izvrsno slaže s raznim jelima, poput plodova mora, bijelog mesa, salata ili laganih tjestenina. Također je idealno kao aperitiv uz lagane predjela poput kozjeg sira ili pršuta. Matešić Fontana će dodati dodatnu notu elegancije i luksuza svakom trenutku i pretvoriti ga u nezaboravno iskustvo.

Vinarija Matešić ima dugu obiteljsku tradiciju i stručnost u proizvodnji vrhunskih vina. Njihovi vinogradi smješteni su na sunčanim padinama Hrvatskog primorja, gdje su klimatski uvjeti idealni za uzgoj kvalitetne vinove loze. Pažljiva briga o vinogradima i tradicionalni pristup u proizvodnji rezultiraju vinima visoke kvalitete koja odražavaju autentičnost terroira.

Matešić Fontana nije samo obično vino, već pravo umjetničko djelo koje otkriva ljepotu i bogatstvo hrvatskog vinogradarstva. Svaka boca ovog vina nosi sa sobom priču o predanosti tradiciji i strasti prema vinogradarstvu, što ga čini ne samo izvrsnim izborom za uživanje, već i za dijeljenje s najdražima u posebnim trenucima.

Ukratko, Matešić Fontana je vino koje će vas osvojiti svojom elegancijom, složenim aromama i profinjenim karakterom. Bez obzira jeste li ljubitelj vina ili tek početnik u svijetu vina, ovo je boca koju definitivno vrijedi isprobati i uživati u svakom gutljaju. Zato ne oklijevajte, već nabavite svoju bocu Matešić Fontane i prepustite se čarima ovog izvanrednog vina.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

14%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P3678 Kategorije: ,