Lustau Oloroso Don Nuno 0,75l

24,59 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Lustau Oloroso Don Nuno je vrhunski španjolski sherry proizveden u gradu Jerez.

Ovaj Oloroso sherry karakterizira bogata i kompleksna aroma s naglaskom na orašaste note badema i orašastih plodova, uz nijanse tamnog voća, karamela i začina. Okus je suh i pun, s izraženim notama oraha, tamnog voća, te nijansama čokolade i karamela.

Lustau Oloroso Don Nuno proizvodi se od autohtonih sorti palomino i pedro ximenez, a proces proizvodnje uključuje pomnu selekciju grožđa, fermentaciju i starenje u hrastovim bačvama. ovaj španjolski sherry karakterizira duboka smaragdno-zlatna boja i intenzivan, slojevit okus koji se razvija tijekom dugog starenja u hrastovim bačvama.

Najbolje ga je poslužiti lagano rashlađenog, kako bi se istaknule njegove kompleksne arome i bogati okusi. Idealan je aperitiv ili se može poslužiti uz raznovrsne tapase, sireve i desertne slastice. Ovaj izuzetni sherry pruža jedinstveno iskustvo okusa koje će oduševiti ljubitelje vina širom svijeta. Savršen za uživanje u posebnim trenucima ili kao poklon za posebne ljude. Sherry dostojan španjolskih plaža i okusa sreće, opusti se i budi svoj, a Lustau će se pobrinuti za ostalo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Španjolska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

20%

SKU: P2540 Kategorije: ,