Leonardo Palčić Merlot 0,75l

13,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Leonardo Palčić Merlot je izuzetno kvalitetno crveno vino proizvedeno u srcu Istre, u vinariji Leonardo Palčić, poznatoj po svojoj tradiciji i stručnosti u proizvodnji vrhunskih vina.

Ovo vino odlikuje se bogatim i punim okusom s izraženim voćnim notama. Mirisni profil otkriva arome crvenog voća poput trešanja, šljiva i crnih ribiza, uz dodatne nijanse začina i hrasta zbog sazrijevanja u drvenim bačvama.

Leonardo Palčić Merlot proizvodi se od pažljivo odabranih grožđa sorte Merlot, koja se ručno bere i pažljivo obrađuje kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i izražajnost okusa. Nakon berbe, grožđe fermentira u inoksovima pri kontroliranim temperaturama kako bi se sačuvali njegovi prirodni okusi i karakteristike.

Ovo vino karakterizira izražena punoća okusa, mekoća tanina i dugotrajan završetak. Svojom uravnoteženošću i slojevitošću, Leonardo Palčić Merlot savršeno se slaže s raznovrsnim jelima, uključujući crveno meso, pečene specijalitete, pašte s bogatim umacima te zrele sireve.

Leonardo Palčić Merlot idealno je poslužiti na temperaturi od 16-18°C kako bi se najbolje istaknuli njegovi kompleksni okusi i arome. Bez obzira jeste li u potrazi za vinskim izborom za posebne prigode ili samo želite uživati u vrhunskom vinu uz obrok, Leonardo Palčić Merlot pružit će vam nezaboravno vinsko iskustvo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4643 Kategorije: ,