Korlat Cuvee Supreme 0,75l

24,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Korlat Cuvee Supreme je vrhunsko vino proizvedeno na području Benkovca, koje se ističe radi kvalitetnog tla na kojem grožđe sazrijeva. Okupano suncem, nalazeći se na suhom i vjetrovitom podneblju koje je u davnini bilo poznato kao raskrižje civilizacija, područje je to koje je od davnina bilo poznato po proizvodnji ružinog vina do nedavne 2005. godine. Novi vinogradi vinarije Korlat rasprostranjeni su na 103 hektara zemlje čiji su vinogradi posađeni koristeći temeljac izravno iz Francuske i broje oko pola milijuna mladica vinove loze. Sorte koje se uzgajaju na tom području su Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon te Cabernet Franc. Držeći svoje visoke standarde jedna su od najrasprostranjenijih vina u Lijepoj Našoj.

Ovo vino predstavlja spoj najkvalitetnijih sorti grožđa i vrhunskog umijeća vinara, rezultirajući bogatim i kompleksnim okusom. Karakterizira ga harmonična ravnoteža voćnih aroma crvenog bobičastog voća, začina i nijansi hrastovog drva.

Korlat Cuvee Supreme izrađuje se od pažljivo odabranih grozdova sorte Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah, a zatim odležava u hrastovim bačvama kako bi postiglo svoju punu ekspresivnost i kompleksnost okusa. Ovo vino izuzetno je kompleksno i elegantno, s glatkim taninima i dugim, zaokruženim završetkom.

Korlat Cuvee Supreme savršeno je vino za svečane prigode ili uživanje u posebnim trenucima. Odlično pristaje uz janjetinu i mesna jela poput purice ili odrezaka. Korlat Cuvee Supreme – uistinu je nadmoćan. Može se poslužiti kao aperitiv ili uživati ​​samostalno, uz druženje s dragim osobama. Bilo da ga pijete uz večeru ili ga jednostavno degustirate u opuštenom okruženju, Korlat Cuvee Supreme pružit će vam nezaboravan doživljaj okusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

14%

SKU: P1956 Kategorije: ,