Josić Rose 0,75l

8,75 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Josić Rose je vrhunsko rose vino koje se proizvodi u vinogradima obitelji Josić, smještenim u srcu Baranje. Vina koja nastaju u podrumima Josić proizvode se u starom vinskom podrumu koji datira još iz 1935. godine. Obitelj Josić je podrum kupila 1999. godine i pažljivo ga restaurirala kako bi zadržala tradicionalni šarm, ali ga i opremila modernom tehnologijom koja olakšava proizvodnju. Vinogradi smješteni na Banovoj Kosi uzgajaju autentične sorte grožđa Baranje na tlu bogatom poviješću vinogradarstva. Vinarija se nalazi u slikovitom selu Zmajevac, na području poznatom kao Sardukom u prošlosti, nazvanom po turskom nazivu za otvor u brdu koji vodi u podzemni dio, s konstantnom temperaturom od 12° do 15°C. Spajanje tradicije i moderne tehnologije rezultira jednim od najprepoznatljivijih brendova hrvatskog vinarstva.

Josić Rose je svježeg i voćnog okusa, s izraženim notama crvenog voća poput jagoda i malina. Arome ovog vina su živahne i osvježavajuće, s laganim cvjetnim tonovima.

Ovo izuzetno vino izrađeno je od fantastične kombinacije četiri sorte grožđa: Cabernet Sauvignona, Cabernet Franca, Syrah i Merlota. Uzgoj grožđa na ovom području doprinosi bogatstvu okusa i aroma vina Josić Rose. Nakon berbe, grožđe se pažljivo preradjuje uz upotrebu modernih tehnoloških rješenja, a proces proizvodnje provodi se pod strogim nadzorom stručnjaka koji se brinu za očuvanje kvalitete i autentičnosti vina.

Josić Rose karakterizira svježina i harmonija okusa, čineći ga savršenim izborom za opuštene trenutke i posebne prigode. Ovo vino se najbolje poslužuje rashlađeno na temperaturi od 8-10°C, idealno uz lagane salate, riblje specijalitete ili kao aperitiv u društvu prijatelja. Ovo vino je apsolutni hit i najprodavanije vino Josić vinarije.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Hrvatska

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

10,5%

SKU: P0011 Kategorije: ,