Galić G točka bijelo 0,75l

5,79 

Na zalihi

Opis

Opis

Galić G Točka Bijelo je izvanredno vino proizvedeno u vinariji Galić, smještenoj u pitoresknom vinogorju Hrvatske, u Kutjevu. Definitivno zvijezda u usponu na hrvatskoj vinskoj sceni – Galićeva vina donose sa sobom raznovrsne užitke. Pretežito suha nastala su kao mješavina Chardonnay, Graševine i Sauvignona. Pridajući veliku pažnju uvjetima prozvodnje i kontroli samog procesa uspjevaju proizvesti zanimljivu i bogatu paletu okusa. Odležavanje samih vina dešava se u bačvama napravljenima od slavonskog i francuskog hrasta – koje svojom kvalitetom izrade daju dodatnu notu ovim vinima.

S pronalaskom ove točke nećeš imati problema. Galić G točka bijelo je vino nježne arome zelenih jabuka koje se  isprepliću s aromama vinogradarske breskve i kamilice. Vino je vrlo zaokruženog i zavodljivog tijela s ugodnim i osvježavajućim kiselinama. Ovo prekrasno bijelo vino ističe se svojim osvježavajućim okusom i bogatim aromama voća. Kombinacija citrusnih i tropskih nota daje mu jedinstvenu slojevitost i kompleksnost. Mirisne karakteristike ovog vina obuhvaćaju note zrelog ananasa, bijelog breskve i limete, stvarajući osvježavajući buket koji će očarati vaša osjetila.

Galić G Točka Bijelo izrađeno je od pažljivo odabranih grožđa autohtonih sorti, uz dodatak suvremenih vinarskih tehnika. Kombinacija sorti donosi jedinstvenu ravnotežu voćnih aroma i svježine.

Odlično se slaže s jelima od ribe, bijelim mesom i salatama, kao i s laganim desertima poput voćnih salata ili kolača s voćem. Recept za zavođenje ljepših polovica, Galić G – točka bijelo voćna je delikatesa isprepletena s aromom kamilice koja olakšava pogađanje one bitnije G – točke, ukusa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0225 Kategorije: ,