Enosophia Today Blanc 0,75l

6,39 

Na zalihi

Opis

Opis

Enosophia Today Blanc je elegantan bijeli pjenušac, proizveden u Hrvatskoj, Charmat metodom u Enosophijinom vlastitom podrumu. Suho, svježe pjenušavo vino s elegantnim i zaokruženim mjehurićima, ugodno naglašena voćnost u kombinaciji sa svježinom.

Ovaj pjenušac ima profinjeni okus i bogatu aromu, s notama citrusa i osvježavajućim voćnim tonovima. Ovo vino je napravljeno od pažljivo odabranih grožđa sorte Graševine, uz dodatak drugih autohtonih sorti koje doprinose slojevitosti okusa i kompleksnosti profila vina.

Enosophia Today Blanc se proizvodi u prekrasnim vinogradima u Hrvatskoj, gdje su klimatski uvjeti i tlo idealni za uzgoj vrhunskih sorti grožđa. Vinarija Enosophia primjenjuje tradicionalne metode proizvodnje i modernu tehnologiju kako bi osigurala visoku kvalitetu svakog vina.

Enosophia Today Blanc je idealan izbor za sve ljubitelje bijelih vina koji cijene kvalitetu i autentičnost. Ovo vino savršeno se slaže s raznim jelima, posebno ribom, plodovima mora i laganim salatama. Također je odličan izbor za opuštena druženja i posebne prigode. Svojim osvježavajućim okusom i profinjenim karakterom, Enosophia Today Blanc oduševit će svakog ljubitelja vrhunskih vina.

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

11,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P3405 Kategorije: ,