Domaine Koquelicot Luna 0,75l

20,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Domaine Koquelicot Luna je izvanredno vino koje dolazi iz poznate vinarije Domaine Koquelicot, smještene u srcu francuskog vinogradarskog područja. Ovo vino predstavlja simbol elegancije, sofisticiranosti i izvrsnosti, te je plod stručnosti i predanosti vinara koji njeguju tradiciju i ljubav prema vinogradarstvu.

Luna je vino koje očarava svojom kristalno čistom, svjetlo žutom bojom, što odražava svježinu i vitalnost grožđa iz kojeg je napravljeno. Na nosu, ovo vino otkriva kompleksne arome bijelog voća poput zrele kruške, jabuke i breskve, uz nijanse citrusa i delikatne cvjetne note koje stvaraju neodoljivu senzaciju. U ustima, Luna očarava svojom svježinom, punoćom i živahnom kiselošću, s dugotrajnim završetkom koji ostavlja osjećaj zadovoljstva i elegancije.

Ovo izvrsno vino savršeno je za uživanje u svim prilikama, bilo da se radi o opuštenoj večeri kod kuće ili posebnoj svečanosti. Luna se izvrsno slaže s laganim jelima poput salata, plodova mora, bijelog mesa ili svježeg sira, ali također može biti izvrstan pratitelj uz egzotične azijske ili začinjene latinoameričke specijalitete.

Vinarija Domaine Koquelicot ponosno njeguje dugogodišnju tradiciju i stručnost, što se odražava u svakoj boci Lune. Njihovi vinogradi, smješteni na idealnim položajima i obrađivani s ljubavlju i pažnjom, pružaju izvrsne uvjete za uzgoj grožđa visoke kvalitete, što rezultira vrhunskim vinima koja osvajaju srca ljubitelja vina diljem svijeta.

Ukratko, Domaine Koquelicot Luna je vino koje će vas oduševiti svojom svježinom, kompleksnošću i elegancijom. Bez obzira jeste li iskusni ljubitelj vina ili tek početnik u svijetu vinarskih užitaka, ovo je boca koja će vam pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo i obogatiti vaše trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0427 Kategorije: ,