Domaine Koquelicot Fugaz 0,75l

13,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Domaine Koquelicot Fugaz je vrhunsko vino koje dolazi iz renomirane vinarije Domaine Koquelicot, smještene u srcu francuskog vinogradarskog područja. Ovo izuzetno vino predstavlja spoj tradicije, stručnosti i ljubavi prema vinogradarstvu, čineći ga istinskim draguljem svjetske vinske scene.

Fugaz je vino koje plijeni pažnju svojom svjetlo zlatnom bojom i kristalno čistim sjajem. Na nosu, ovo vino otkriva bogatstvo slojeva aroma, dominirajući notama tropskog voća poput ananasa i manga, uz nijanse citrusa i cvjetnih tonova koji stvaraju neodoljivu eksploziju mirisa. U ustima, Fugaz očarava svojom svježinom, punoćom i kompleksnošću okusa, s izraženim voćnim notama koje se savršeno nadopunjuju s blagom mineralnošću i svježinom.

Ovo izuzetno vino savršeno je za uživanje u raznim prilikama. Bilo da se radi o opuštenoj večeri kod kuće ili posebnoj svečanosti, Fugaz će oplemeniti svaki trenutak svojom elegancijom i izvrsnošću. Savršeno se slaže s laganim jelima poput ribe, plodova mora, salata ili svježeg voća, ali također može biti izvrstan pratitelj uz egzotične azijske ili začinjene latinoameričke specijalitete.

Vinarija Domaine Koquelicot s ponosom njeguje dugogodišnju tradiciju i predanost kvaliteti, što se odražava u svakoj boci Fugaza. Njihovi vinogradi, pažljivo njegovani i obrađivani, pružaju idealne uvjete za uzgoj grožđa visoke kvalitete, što rezultira vrhunskim vinima koja osvajaju nepca vinoljubaca diljem svijeta.

Ukratko, Domaine Koquelicot Fugaz je vino koje će vas oduševiti svojom kompleksnošću, svježinom i elegancijom. Bilo da ste iskusni ljubitelj vina ili tek početnik u svijetu vinarskih užitaka, ovo je boca koja će vam pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo i obogatiti vaše trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0479 Kategorije: ,