Galić G točka crno 0,75l

6,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Galić G Točka Crno je vrhunsko crno vino proizvedeno u vinariji Galić, smještenoj u pitoresknom vinogorju Hrvatske, u Kutjevu. Definitivno zvijezda u usponu na hrvatskoj vinskoj sceni – Galićeva vina donose sa sobom raznovrsne užitke. Pretežito suha nastala su kao mješavina Chardonnay, Graševine i Sauvignona. Pridajući veliku pažnju uvjetima prozvodnje i kontroli samog procesa uspjevaju proizvesti zanimljivu i bogatu paletu okusa. Odležavanje samih vina dešava se u bačvama napravljenima od slavonskog i francuskog hrasta, koje svojom kvalitetom izrade daju dodatnu notu ovim vinima.

Ovo vino karakterizira bogatstvo okusa i mirisa, stoga je omiljen izbor ljubitelja vina diljem svijeta. Galić G Točka Crno ima složenu i bogatu aromu crvenog voća, začina i hrastovine, s notama čokolade i vanilije. Okus je pun, uravnotežen i dugotrajan, s mekim taninima i svježom kiselošću.

Proizvodi se od odabranih sorti grožđa, pažljivo berbom ručno ubranog grožđa kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta. Nakon berbe, grožđe se fermentira i odležava u hrastovim bačvama kako bi postiglo svoj puni potencijal okusa i arome.

Ovo vino najbolje se konzumira uz raznovrsne mesne i sireve, te razne gastronomske delicije. Savršeno se uklapa uz jela od crvenog mesa, divljači, te jela s roštilja. Vino koje jednostavno osvaja svojim karakterom uz miris crnog i crvenog voća. Galić G točka crno svojom odrješitošću privući će sve one koje od vina traže, kao i u životu, odrješitost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0226 Kategorije: ,