Corte Delle Calli Bianco Gran Cuvee 0,75l

5,99 

Opis

Opis

Corte Delle Calli Bianco Gran Cuvee je vrhunsko talijansko vino koje se proizvodi u regiji Veneto, poznatoj po svojoj bogatoj vinskoj tradiciji.

Ovaj Bianco Gran Cuvee ima osvježavajući i kompleksan okus s voćnim notama citrusa i bijelog voća, poput kruške i jabuke. Arome su cvjetne i svježe, s nijansama mediteranskog bilja i cvjetova. Svaka čaša ovog vina pruža sofisticiranu i elegantnu senzaciju.

Vino Corte Delle Calli Bianco Gran Cuvee izrađeno je od pažljivo odabranih sorti grožđa, uključujući Garganega, Trebbiano, Chardonnay i Pinot Bianco. Nakon pažljive berbe, grožđe se blago preša i fermentira na kontroliranoj temperaturi kako bi se sačuvali svi prirodni okusi i arome.

Karakterizira ga svijetla slamnatožuta boja s zelenkastim odsjajem i blistava prozirnost. Ovo vino izvrsno se slaže s ribljim jelima, laganim tjesteninama, svježim salatama i sirevima. Također je idealno za opuštene večere s prijateljima ili obitelji, kao i za posebne prigode.

Corte Delle Calli Bianco Gran Cuvee predstavlja vrhunski izbor za sve ljubitelje kvalitetnih vina koji traže savršenu kombinaciju svježine, voćnosti i elegancije u svakoj čaši. Uživajte u okusima Veneta s ovim izuzetnim vinom iz vinarije Corte Delle Calli.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Italija

Volumen

0,75l

Alkoholni sadržaj

11%

Kategorije: ,