Chichateau Fabula Mala a Bela 0,75l

12,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Ekipa, pripremite se za vrhunsko vinsko iskustvo koje će vam obogatiti nepce i dušu! Chichateau Fabula Mala Bela je kao kapljica sunca s južnih padina Fruške Gore, koja se izravno pretače u svaku čašu ovog prefinjenog vina. Ovaj dragulj od vina dolazi iz malog, ali moćnog podruma smještenog u srcu Šišatovca, mjestu gdje se tradicija i strast prema vinogradarstvu stapaju u jedinstveni okus koji će vas ostaviti bez daha.

Predstavljamo vam njihovu 2017. godinu Fabula Malu Belu, čisto remek-djelo koje odiše svježinom citrusa, neodoljivom slatkoćom breskve s vinograda, cvjetnim notama mandarine te nježnim okusom mednog saća. Ovo vino nije samo piće, već pravo umjetničko djelo koje se otkriva i očarava svaki put kada ga kušate. Njegova srednje do puna tijela struktura samo je početak čarolije koja se razvija na vašem nepcu, pružajući vam nevjerojatno dug i kompleksan završetak koji će vas ostaviti zapanjenima.

I to nije sve! Zamislite tu čašu vina kako se polako vrši i kako se mirisi prepliću u savršenom plesu okusa, samo za vas. Ovo vino posjeduje ravnotežu i čvrstu strukturu koja mu omogućava da sazrijeva graciozno godinama. Zamislite samo kako će se ti okusi razvijati i nadopunjavati tijekom idućih sedam ili osam godina. Svatko tko cijeni pravu umjetnost vinarstva znat će cijeniti ovaj dragulj od vina.

Ali, znate što je najbolje od svega? Sada možete ovu bočicu čarolije dovesti direktno do svog doma ili pokloniti je nekome posebnom. Ne čekajte više ni sekunde, pridružite se ovoj vinskoj avanturi s Malom Belom i doživite nepce kao nikada do sada. Neka se vaše čaše prelijevaju bogatstvom okusa i iskustava koja samo vrhunsko vino poput ovog može pružiti.

Slobodno se prepustite ovom iskustvu jer je svaka kap ovog vina kao note savršene simfonije koja će vas očarati svojom ljepotom i elegancijom. Neka ovo vino postane neizostavan dio vaših posebnih trenutaka, slavlja i opuštanja. Neka svaki gutljaj bude putovanje kroz okuse i mirise koji će vas podsjetiti na najbolje trenutke života. Chichateau Fabula Mala Bela – jer svaki gutljaj zaslužuje biti poseban!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P1014 Kategorije: ,