Chichateau Fabula Mala a Bela 0,75l

12,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Chichateau Fabula Mala a Bela je izvanredno bijelo vino, kao kapljica sunca s južnih padina Fruške Gore. Ovaj dragulj od vina dolazi iz malog, ali moćnog podruma smještenog u srcu Šišatovca, mjestu gdje se tradicija i strast prema vinogradarstvu stapaju u jedinstveni okus koji će vas ostaviti bez daha.

Chichateau Fabula Mala a Bela je čisto remek-djelo koje odiše svježinom citrusa, neodoljivom slatkoćom breskve s vinograda, cvjetnim notama mandarine te nježnim okusom mednog saća. Ovo vino nije samo piće, već pravo umjetničko djelo koje se otkriva i očarava svaki put kada ga kušate. Njegova srednje do puna tijela struktura samo je početak čarolije koja se razvija na vašem nepcu, pružajući vam nevjerojatno dug i kompleksan završetak koji će vas ostaviti zapanjenima.

Izrađeno je od pažljivo odabranih grozdova autohtonih sorti, poput Pošipa i Maraštine. Berba se vrši ručno, a nakon toga slijedi pažljiva fermentacija i odležavanje u inox bačvama kako bi se zadržale sve prirodne arome i svježina.

Ovo vino posjeduje ravnotežu i čvrstu strukturu koja mu omogućava da sazrijeva graciozno godinama. Zamislite samo kako će se ti okusi razvijati i nadopunjavati tijekom idućih sedam ili osam godina. Svatko tko cijeni pravu umjetnost vinarstva znat će cijeniti ovaj dragulj od vina.

Chichateau Fabula Mala a Bela idealno je za uživanje uz riblje specijalitete, morske plodove ili lagane salate. Slobodno se prepustite ovom iskustvu jer je svaka kap ovog vina kao note savršene simfonije koja će vas očarati svojom ljepotom i elegancijom. Neka ovo vino postane neizostavan dio vaših posebnih trenutaka, slavlja i opuštanja. Neka svaki gutljaj bude putovanje kroz okuse i mirise koji će vas podsjetiti na najbolje trenutke života.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

13,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P1014 Kategorije: ,