Kozlović Malvazija 0,75l

16,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kozlović Malvazija je izvanredno vino proizvedeno u vinariji Kozlović, smještenoj u pitoresknom okruženju vinogorja u Istri. S više od trideset godina iskustva u proizvodnji vrhunskih vina, ova vinarija poznata je po svojoj stručnosti i predanosti tradiciji. Obitelj Kozlović s pravom stoji ponosno kao pionir radne etike koja stoji iza svake boce vina. U svoja vina prenose principe kojima se vodi već generacijama, a svako vino koje proizvedu dokaz je odlučnosti, volje za radom i ponajviše količine rada koje ulažu u svoj proizvod. Filozofija koja postavlja standard već generacijama spajajući ljubav sa svakom kapi „nektara bogova“. Brigom o endemskim vrstama koje rastu u vinogradima pokušavaju svojim vinima dodati složenost i slojevitost – jer najbolje stvari dolaze kada se zagrebe ispod površine.

Ovo vino Malvazija donosi bogatstvo okusa i mirisa, karakterističnih za autohtonu sortu Istre, a svojom svježinom i voćnim notama, osvaja nepca ljubitelja vina diljem svijeta. Istarska malvazija je njihovo glavno remek djelo, a suptilan i blag miris te zlatna boja čine ga jasno prepoznatljivim među ostalim vinima. Arome breskve i cimeta koje nisu toliko raspoznatljive u samom mirisu dolaze do izražaja kada je u pitanju okus. Vrlo puno vino, sa velikom dozom topline i dugotrajnim okusom, smatra se najboljom Malvazijom Istrianom do današnjeg dana.

Kozlović Malvazija izrađena je od 100% Malvazija Istarska grožđa, koje se ručno bere s vinograda vinarije Kozlović. Nakon pažljivog odabira grožđa, proces proizvodnje uključuje fermentaciju i odležavanje vina na finim talogama , što dodatno obogaćuje njegovu teksturu i kompleksnost. Proglašene jednima od najljepših domaćih vinskih etiketa – ponos vinarije Kozlović koja je svojim djelom dostojna reprezentirati sadržaj unutar boce.

Karakteristike Kozlović Malvazije uključuju svježinu, uravnoteženost i dugotrajni završetak. Ovo vino idealno je za uživanje uz razne prigode, bilo da ga poslužujete kao aperitiv ili uz gastronomske delicije poput plodova mora, bijelog mesa ili svježih salata. Cvjetna Malvazija iz podruma Kozlović pretvorit će te u florofila koji ne pomišlja ovo vino pretvoriti u gemišt.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12,5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P0021 Kategorije: ,