Ahearne Wild Skins 0,75l

16,55 

Na zalihi

Opis

Opis

Ahearne Wild Skins je jedinstveno vino koje dolazi iz sunčanog Hvara, proizvedeno od strane cijenjene vinarke Jo Ahearne, jedne od rijetkih Master of Wine u Hrvatskoj. Ovo vino je rezultat strastvene predanosti i stručnosti, čineći ga savršenim izborom za ljubitelje vina koji cijene kvalitetu i autentičnost.

Odikuje se bogatim aromama koje uključuju note zrelog žutog voća, poput marelice i breskve, uz nijanse cvijeća i sušenih trava. Na nepcu, vino pruža intenzivne okuse s naglašenom mineralnošću i blagom trpkosti koja dodaje kompleksnost i dubinu.

Ovo vino se proizvodi od autohtonih sorti grožđa poput Bogdanuše, Kuča i Pošipa. Grožđe se bere ručno i podvrgava se maceraciji s kožicama, što doprinosi njegovoj jedinstvenoj strukturi i intenzivnim aromama. Fermentacija se odvija prirodnim putem, bez dodatka kvasaca, a vino odležava u inox tankovima kako bi se očuvala svježina i prirodni karakter grožđa.

Bogate je zlatno-žute boje, s izraženim aromatskim profilom i punim tijelom. Njegova struktura i balansirana kiselost čine ga idealnim za uživanje u raznim prigodama. Alkoholni sadržaj je skladno integriran, pružajući dugotrajan i osvježavajući završetak. Najbolje ga je poslužiti rashlađeno na temperaturi od 12-14°C, kako bi se istaknule sve njegove kompleksne arome i okusi. Preporučuje se dekantirati vino kratko prije posluživanja kako bi se omogućilo otvaranje svih njegovih slojeva. Odlično se slaže s ribljim jelima, bijelim mesom i mediteranskim specijalitetima.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

12.5%

Volumen

0,75l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1209 Kategorije: ,