-10%

Malo mi za sriću triba

106,14  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 117,94 

Na zalihi

Opis

Opis

“Malo mi za sriću triba” paket na Tipsy.hr je neodoljiva kombinacija vrhunskih vina koja će oplemeniti svaku prigodu i ispuniti vaše čaše radošću. Ovaj paket donosi šest posebno odabranih vina, svako s svojim jedinstvenim osobinama i izražajnim karakterom.

Puhelek Kraljica, prvo vino u ovom ekskluzivnom paketu, dolazi iz vinarije Puhelek koja se smjestila u pitoresknom vinogorju Međimurja. Ovo vino osvaja svojom blagom zlatnožutom bojom i izraženim aromama zrelog voća poput breskve i kruške, obogaćenim suptilnim cvjetnim notama. Puhelek Kraljica je vino koje pruža neodoljivu svježinu i eleganciju te će svojom punoćom okusa očarati svakog ljubitelja vrhunskih vina.

Cebalo Grk, drugo vino u paketu, potječe iz vinarije Cebalo koja se nalazi na otoku Korčuli, poznatom po svojim autohtonim sortama. Ovo vino karakterizira intenzivna mineralnost i svježina, s izraženim notama citrusa i zelenog voća. Cebalo Grk je vino koje odražava duh Mediterana i savršeno se uklapa uz morske delicije ili lagane ljetne obroke na terasi.

Kozlović Valle, treće vino u paketu, dolazi iz vinarije Kozlović koja se nalazi u vinogorju središnje Istre. Ovo vino osvaja svojom živopisnom bojom i kompleksnim aromama zrelog voća poput jabuka i krušaka, obogaćenim suptilnim začinskim notama. Kozlović Valle je vino koje nudi balansiranu kombinaciju voćnosti i svježine te će svojom elegancijom oduševiti svakog ljubitelja vrhunskih vina.

Galić Sauvignon Blanc, četvrto vino u paketu, potječe iz vinarije Galić smještene na pitoresknim obroncima Plešivice. Ovo vino očarava svojom svježinom i izraženim voćnim aromama limete i zelene jabuke, uz primjetne herbalne i biljne akcente. Galić Sauvignon Blanc je vino koje pruža neodoljivu svježinu i dugotrajan završetak te će se savršeno uklopiti uz lagane salate ili riblje specijalitete.

Edivo Q, peto vino u paketu, predstavlja vino koje dolazi iz vinarije Edivo koja se nalazi na području južne Dalmacije. Ovo vino osvaja svojom dubokom rubin crvenom bojom i intenzivnim aromama crvenog voća poput višnje i šljive, obogaćenim začinskim notama i tragovima vanilije. Edivo Q je vino koje pruža bogatstvo okusa i eleganciju te će biti sjajan pratitelj uz mesna jela ili sireve.

Na kraju, ali nikako manje važno, tu je Galić Grande Reserve Brut Natur, pjenušavo vino iz vinarije Galić koja se ističe po svojoj tradiciji i kvaliteti. Ovo pjenušavo vino osvaja svojom bistrinom i živahnim mjehurićima, uz slojevite arome zrelog voća i suptilne note tosta. Galić Grande Reserve Brut Natur je vino koje pruža luksuzno iskustvo i idealan je izbor za svečane prigode i posebne trenutke.

“Malo mi za sriću triba” paket na Tipsy.hr nudi neodoljivu kombinaciju vrhunskih vina koje će ispuniti vaše čaše radošću i zadovoljstvom. Prepustite se čarima ovih izuzetnih vina i doživite trenutke sreće i užitka uz svaki gutljaj.

Kategorije: ,