-15%

Singleton 12 YO Lucious Nectar 0,70l

33,14  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 38,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Upoznajte Singleton 12 YO Lucious Nectar 0,70l – viski koji će vas očarati slasnom zrelošću i neodoljivim okusom. Ovaj viski predstavlja vrhunac umjetnosti destilacije i godine strpljenja u buradima, stvarajući piće koje će vas osvojiti svojim bogatim karakterom.

Naglašena Kvaliteta:
Singleton 12 YO Lucious Nectar proizveden je s posebnom pažnjom i strašću prema viskiju. Svaka čaša ovog viskija otkriva duboke slojeve arome i okusa koji su rezultat pažljivog odabira sastojaka i godina sazrijevanja.

Okusne Note:
Ovaj viski oduševljava svojim bogatim okusom. Otkrit ćete note zrelog voća, meda i suptilne drvene nijanse koje stvaraju složeni okusni profil. Svaki gutljaj je kao putovanje kroz raznolik spektar okusa.

Savršen za Uživanje:
Singleton 12 YO Lucious Nectar 0,70l savršen je za uživanje u posebnim trenucima. Bilo da ga pijete s prijateljima, obitelji ili ga čuvate za slavlja i proslave, ovaj viski dodat će poseban sjaj svakoj prigodi.

Dostupan na Tipsy.hr:
Naručite svoju bocu Singleton 12 YO Lucious Nectar 0,70l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za viskije i druge alkoholne napitke. Ovo je prilika da istražite svijet vrhunskog viskija i uživate u nezaboravnim trenucima s ovim izvanrednim pićem.

Zaključak:
Singleton 12 YO Lucious Nectar 0,70l je više od viskija – to je iskustvo koje spaja tradiciju s modernim uživanjem. Uživajte u svakom gutljaju i stvarajte posebne uspomene s ovim izvanrednim viskijem.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: BD032 Kategorije: , ,