Đanić Viljamovka 1,0l

20,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Viljamovka je izuzetna voćna rakija proizvedena od zrelih i žutih plodova kruške Williams. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ova rakija se odlikuje bogatim voćnim okusom krušaka, s blagim i prijatnim aromama koje mame nepce. Glavni sastojci su svježe ubrane zrele kruške, pažljivo odabrane kako bi se postigla vrhunska kvaliteta. Postupak proizvodnje ovog likera podrazumijeva pažljivo odabir plodova, njihovo mljevenje i maceraciju u alkoholu, nakon čega slijedi postupak destilacije. Konačni proizvod je fini, glatki liker s čistim voćnim okusom i prijatnim završetkom.

Đanić Viljamovka može se konzumirati na različite načine. Može se poslužiti kao aperitiv prije obroka, uz dodatak kockica leda za osvježenje, ili kao digestiv nakon obroka. Također, može se koristiti i kao sastojak u koktelima i desertima, dodajući im poseban voćni šarm. Bez obzira na način konzumacije, Đanić Viljamovka pruža užitak i zadovoljstvo svakom iskusnom ljubitelju likera.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1023 Kategorije: ,