Auchentosan American Oak 0,7l

45,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Auchentoshan American Oak je viski visoke kvalitete poznate destilerije Auchentoshan, smještene u Škotskoj. Kao jednu od posljednih destilerija u Lowelands Auchentoshan osnovale su je irske izbjeglice na periferiji Glasgowa 1825. godine i od tada je postala poznata kao jedina destilerija u Škotskoj koja koristi trostruki proces destilacije u postupku proizvodnje viskija, zbog čega su  viskiji  zaista jedinstveni.

Ovaj viski ima jedinstvenu kombinaciju okusa, uključujući note vanilije, karamela i citrusa, uz blage začinske arome. Proizvodi se od ječmenog slada, vode i kvasca te se destilira tri puta u bakrenim kotlovima, što rezultira nježnim i glatkim okusom. Trostruki proces destilacije ublažava okus i zaokružuje sastav konačnog proizvoda, gradeći profinjeni i uglađeni karakter ovog iznimnog viskija kojeg cijene i iskusni poznavatelji zbog ujednačenog okusa i novi ljubitelji malt viskija zbog lakoće i dostupnosti. Sazrijevan isključivo u burbon bačvama prvog punjenja, ovo je viski bogat vanilijom i voćem. Karakterizira ga svijetla, zlatna boja i lagana tekstura na nepcu.

Auchentoshan American Oak je savršen za opuštene trenutke i druženja s prijateljima. Može se konzumirati čisto, s ledom ili kao osnova za koktele. Njegova glatka i osvježavajuća aroma čini ga prikladnim izborom za ljubitelje viskija koji cijene nježne i voćne note. Ovaj viski najbolje se poslužuje u visokim čašama kako bi se maksimalno uživalo u njegovim složenim okusima.

Iskusite bogatstvo okusa Auchentoshan American Oak viskija i otkrijte zašto je toliko voljen diljem svijeta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: P3593 Kategorije: ,