Akashi Red Blended 0,50l

22,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Akashi Red Blended je vrhunski japanski viski koji dolazi iz destilerije White Oak, smještene u Akashiju, regiji Hyogo. Ovaj viski predstavlja spoj tradicionalnih japanskih tehnika destilacije i suvremenog pristupa, te donosi izvanredno iskustvo u svaku čašu.

Akashi viski ima sladnu, citrusnu karakteristiku koju upotpunjuju naznake slanosti zbog svog obalnog položaja. Karakterizira ga kompleksna paleta okusa koja obuhvaća voćne note, suptilne začine i blage drvene tonove. Ove bogate arome rezultat su pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najfiniji ječmeni slad i vodu iz lokalnih izvora, te preciznog procesa destilacije.

Akashi Red Blended proizvodi se kombiniranjem viskija različitih dobnih skupina, što rezultira uravnoteženim i harmoničnim profilom okusa. Ovaj viski je destiliran od pšenice, ječma i raži s notama suptilnog treseta, odležao u ex-bourbonu, ječmenom shochuu i sherry bačvama. Okusi vanilije oduševljavaju nepce, što dovodi do dugog, pšeničnog završetka. Na mirisu je blago voćni s notama limuna, višnje, karamele, zobi i morskog zraka. Ukus je savršeno čist i lagan s dodirom treseta na završnici. Izvrstan prikaz profila okusa klasičnog japanskog viskija. Izvrstan uvod u kategoriju japanskog viskija, za one koji traže prelazak na viski ili jednostavno za svakodnevno ispijanje.

Ovaj viski najbolje je konzumirati lagano rashlađen, kako bi se istaknule sve njegove slojevite arome i kompleksnost okusa. Može se uživati čisto ili kao ključni sastojak u izradi koktela, pružajući jedinstveno japansko iskustvo svakom gutljaju.

Akashi Red Blended je idealan izbor za sve ljubitelje viskija koji traže vrhunsku kvalitetu i autentičan japanski okus. Njegova bogata aroma i glatkoća čine ga neizostavnim dodatkom svakoj kolekciji viskija. Uz Akashi Red Blended, svaki trenutak postaje poseban, a svaka čaša prilika za uživanje u vrhunskom viskiju iz zemlje izlazećeg sunca.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Boca

0,5l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: BD030 Kategorija: