Beluga Vodka 0,70l

35,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Beluga vodka je vrhunska ruski vodka proizvedena od najkvalitetnijih sastojaka u srcu Sibira. Nastala 2002. godine u malom gradu Mariinsk u Sibiru, ova vodka ruski je domaći proizvod i nacionalno piće vrhunske kvalitete.

Ovaj luksuzna vodka ima izuzetno glatku i blagu teksturu, s osvježavajućim, ali suptilnim okusom žitarica. Uz bogatstvo aroma i blagu slatkoću, Beluga vodka pruža jedinstveno iskustvo koje se ističe u svijetu premium vodka.

Sastojci od kojih je napravljena ova vodka uključuju je artešku vodu (čini 60% sastava vodke) koja se vadi iz izvora pozicioniranog 33 metra pod zemljom, kao i odabrane žitarice koje su pažljivo odabrane radi postizanja savršenog okusa i kvalitete. Proces proizvodnje uključuje višestruku destilaciju i posebno filtriranje kako bi se postigla čistoća i glatkoća pića. Filtracijski proces ima tri segmenta – vodka prolazi kroz ugljen, impregnirano srebro te pijesak (u nekim varijacijama broj filtracija se povećava), a nakon filtracije ovisno o vrsti, vodka „odležava“ minimalan period od mjesec dana kako bi njezin okus bio rafiniran do samog kraja.

Beluga vodka je savršena za konzumaciju u koktelima ili kao sastojak u različitim mješavinama zbog svog blagog okusa i čiste teksture. Također se može konzumirati u čistom obliku, poslužen u zamrznutoj čaši ili uz nekoliko kapi limunovog soka kako bi se istaknule njegove suptilne arome.

Ova vrhunska vodka dolazi u elegantnoj bočici koja odražava njezin luksuzni karakter i čini je poželjnim dodatkom svakog bara. Danas je dostupna diljem svijeta, a uspoređuju je sa kavijarom radi kvalitete i podrijetla. Isprobajte Beluga vodku i doživite vrhunsku rusku tradiciju i kvalitetu u svakom gutljaju. U hladna vremena ova vodka pruža najbolji izvor topline.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Rusija

SKU: P2208 Kategorije: ,