Virtuous Vodka Rye 0,7l

22,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Virtuous Vodka Rye 0,7l – čista iskrenost u svakoj kapljici! Ova vrhunska vodka, dostupna na Tipsy.hr, predstavlja savršenu kombinaciju tradicije i modernog pristupa destilaciji. Nije obična vodka – to je iskustvo koje se otkriva već pri prvom gutljaju.
Sa sjedištem u srcu Švedske, Virtuous Vodka je poznata po svojoj posvećenosti vrhunskom okusu i ekološkoj održivosti. Ova boca Rye vodke nije iznimka, doprinoseći bogatom portfelju ovog brenda.

Ključna karakteristika ove vodke leži u pažljivom odabiru najfinijeg zrna raži. Raž, kao žitarica, dodaje poseban karakter i kompleksnost u okus, a ova vodka uspješno balansira te arome, pružajući jedinstvenu senzaciju svakom ljubitelju vodke.

Proizvodnja ove vodke započinje žetvom zrna raži na pažljivo odabranim farmama koje surađuju s Virtuous Vodkom. Nakon berbe, zrna prolaze kroz rigorozan proces mletja i fermentacije. Kada postignu željeni stupanj fermentacije, slijedi proces destilacije u visokokvalitetnim bakrenim destilatorima. Tajna leži i u njihovom jedinstvenom pristupu destilaciji, koji omogućuje zadržavanje bogatstva okusa i aroma u svakoj kapljici.

Virtuous Vodka Rye se dalje odmara u pažljivo odabranim bačvama, gdje stječe svoj završni karakter. Ovaj period odležavanja doprinosi profinjenosti okusa i mekoći koja čini ovu vodku posebnom.

Uz to je i priča o održivosti. Svi sastojci koriste se na održiv način, a boca je dizajnirana kako bi bila ekološki prihvatljiva. Održiva proizvodnja i posvećenost okolišu čine ovu vodku još privlačnijom za one koji cijene etičke vrijednosti i žele podržati brend koji teži pozitivnim promjenama.

Virtuous Vodka Rye je dostupna na Tipsy.hr, gdje možete istražiti svijet vrhunskih alkoholnih pića iz udobnosti svog doma. S obzirom na brzu dostavu i bogat izbor proizvoda, Tipsy.hr postaje destinacija za ljubitelje vrhunskih pića u potrazi za ekskluzivnim i kvalitetnim brendovima.

Zaključno, Virtuous Vodka Rye 0,7l pruža nezaboravno iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce. Prepustite se užitku svake kapljice ove vrhunske vodke i otkrijte zašto je Virtuous Vodka sinonim za kvalitetu i tradiciju u svijetu alkoholnih pića. Sada dostupna na Tipsy.hr, jer vrhunski okus zaslužuje vrhunsku dostupnost!

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Švedska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: BD246 Kategorije: ,