Patron Silver Tequila 0,7l

49,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Patron Silver Tequila je luksuzna meksička tequila, proizvedena u obiteljskoj destileriji Patron u Meksiku i predstavlja vrhunski primjerak ovog slavnog meksičkog pića. Priča o Patronu počela je 1989. godine kada je Martin Crowley, osnivač Patrone, zajedno s majstorom destilerom Franciskom Alcarezom odlučio stvoriti tequilu najviše kvalitete. Patron je postao sinonim za luksuznu tequilu i od tada je oduševio mnoge ljubitelje pića diljem svijeta.

Poznata po svom kristalno čistom okusu i glatkoj teksturi, Patron Silver Tequila nudi osvježavajuće note citrusa i voća, uz blagu pikantnost i slatkoću agave. Svaki gutljaj otkriva intenzivne i kompleksne arome agave, s nijansama svježeg citrusa i blagih začina. Okus je svjež, biljni i nevjerojatno glatki.

Ono što čini Patron Silver Tequilu tako posebnom je pažnja posvećena detaljima tijekom proizvodnje. Svaki korak, od berbe agave pa do punjenja boca, izvodi se ručno i s velikom strašću. Ova tequila je rezultat tradicije, predanosti i vrhunske stručnosti. Destilirana je iz 100% plave agave, bez dodanih šećera ili boja. Ona je blanco tequila, što znači da se ne stari u bačvama. Ova tequila zadržava čistoću okusa agave, biljke iz koje se pravi tequila.

Patron Silver Tequila savršen je za konzumaciju u raznim koktelima, poput margarite ili palome, ali se također može uživati i u čistom obliku, kao gutljaj visokokvalitetnog pića. Njezina svježa aroma i blagi okus čine ja sjajnim izborom za sve ljubitelje tequile.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Meksiko

SKU: P1330 Kategorije: ,