Patron Silver Tequila 0,7l

49,99  376,65 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Patron Silver Tequila 0,7l: Ekskluzivna Čistoća i Elegancija

Kada se radi o tequili, malo imena može konkurirati prestižu i reputaciji Patrona. Patron Silver Tequila 0,7l predstavlja vrhunac elegancije i čistoće među tequilama. Ova tequila dolazi iz obiteljske destilerije Patron u Meksiku i predstavlja vrhunski primjerak ovog slavnog meksičkog pića.

Povijest Patrona:
Priča o Patronu počela je 1989. godine kada je Martin Crowley, osnivač Patrone, zajedno s majstorom destilerom Franciskom Alcarezom odlučio stvoriti tequilu najviše kvalitete. Patron je postao sinonim za luksuznu tequilu i od tada je oduševio mnoge ljubitelje pića diljem svijeta.

Izuzetna Čistoća:
Ona je blanco tequila, što znači da se ne stari u bačvama. Ova tequila zadržava čistoću okusa agave, biljke iz koje se pravi tequila. Svaki gutljaj otkriva intenzivne i kompleksne arome agave, s nijansama svježeg citrusa i blagih začina. Okus je svjež, biljni i nevjerojatno glatki.

Ručno Izrađena:
Ono što čini Patron Silver Tequilu tako posebnom je pažnja posvećena detaljima tijekom proizvodnje. Svaki korak, od berbe agave pa do punjenja boca, izvodi se ručno i s velikom strašću. Ova tequila je rezultat tradicije, predanosti i vrhunske stručnosti.

Idealna za Koktele:
Patron Silver Tequila 0,7l je savršena za pripremu koktela. Klasična margarita nikada nije bila bolja nego s ovom tequilom. Također je odlična za eksperimentiranje s raznim koktelima i stvaranje vlastitih kreativnih napitaka. Bez obzira na koktel, Patron Silver će mu dodati složenost i eleganciju.

Naručite na Tipsy.hr:
Ekskluzivnost u Vašem Domu Sada možete doživjeti ekskluzivnost Patron tequile iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Patron Silver Tequila 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovu izuzetnu tequilu na vrata, omogućujući vam da uživate u čistoći i eleganciji Patrona.

Zaključak:
Patron Silver Tequila 0,7l nije samo tequila – to je iskustvo koje spaja tradiciju, čistoću i eleganciju. Iskusite luksuz Patrona i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Meksiko

SKU: P1330 Kategorije: ,