Nikka Coffey Vodka 0,7l

38,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Nikka Coffey Vodka je vrhunska vodka i vrhunac je japanske destilerijske umjetnosti, eliksir koji sjedinjuje tradiciju i modernost u jedinstvenom iskustvu okusa. Proizvedena u čuvenoj destileriji Nikka, ova vodka predstavlja vrhunac vrhunskog kvaliteta i neospornog majstorstva.

Ova vodka karakterizira blaga aroma žitarica i profinjeni okus s naglašenim notama voća. Blage voćne note savršeno se nadopunjuju s laganim biljnim naglascima, stvarajući harmoničnu simfoniju okusa koja će oduševiti sva vaša osjetila.

Nikka Coffey Vodka napravljena je od najkvalitetnijih sastojaka, uključujući visokokvalitetni japanski ječam i vodu iz područja Fukušima. Proces destilacije odvija se u tradicionalnim Coffey alembic destilatorima, što rezultira izuzetno čistim i blagim okusom. Kroz finu balansiranost sastojaka, ova vodka odiše profinjenim karakterom i mekoćom koja klizi niz nepce, ostavljajući iza sebe osjećaj savršenstva.

Ova vodka je idealna za one koji cijene vrhunski kvalitet i istinsko uživanje u pićima. Njezina profinjenost ističe se u svakom gutljaju, pružajući osjećaj luksuza i zadovoljstva koji se pamti. Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih koktela ili volite eksperimentirati s novim okusima, Nikka Coffey Vodka pruža beskrajne mogućnosti u kreiranju savršenih pića. Čista i prozirno bijela, kao i sekundarna boja na japanskoj zastavi, ovaj eliksir je zasigurno nešto vrijedno spomena – pravi dragulj među destilatima. Jedan od onih proizvoda koji definitivno zaslužuje biti obožavan i prepoznat na svjetskoj sceni.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Japan

SKU: BD018 Kategorije: ,