Đanić Smokva 1,0l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Smokva je premium voćni liker proizveden od kvalitetnih suhih smokava sa Visa. Proizvodi ga poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ovaj egzotični liker odlikuje se bogatim okusom i aromom smokve, te nježnom slatkoćom koja osvježava nepce. Glavni sastojci ovog likera su svježe smokve, kvalitetna rakija i prirodni šećer. Smokve se pažljivo biraju i obrađuju kako bi se postigao puni okus i aroma. Liker se proizvodi po tradicionalnoj recepturi koja se prenosi generacijama, kombinirajući vještinu i stručnost vinara s najkvalitetnijim sastojcima.

Đanić Smokva je prepoznatljiv po svojoj izraženoj aromi svježih smokava i finoj slatkoći koja savršeno balansira s alkoholnom bazom. Ovaj liker je idealan za degustaciju samostalno kao aperitiv ili digestiv, ali se također može koristiti kao sastojak u raznim koktelima i desertima.

Uz svoju izuzetnu kvalitetu i bogati okus, Đanić Smokva je savršen odabir za sve ljubitelje voćnih likera koji traže autentično iskustvo. Ovaj proizvod će očarati vaše nepce svojom profinjenom slatkoćom i dugotrajnim, svježim aromama smokve.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

21%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1071 Kategorije: ,