-13%

Đanić Lozovača 1,0l

15,69  Najniža cijena proizvoda u posljednjih 30 dana: 17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Đanić Lozovača je vrhunska voćna rakija proizvedena od domaćih vrsta grožđa s područja Slavonije. Proizvodi ju poznati obrt Đanić, poštovano ime u svijetu domaćih likera i rakija. Proizvodnja temeljena na tradiciji, a proizvodi bazirani u potpunosti na voću, bez dodataka aroma i bojila.

Ova lozovača proizvedena je u malim serijama kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta svake boce. Svježe grožđe se pažljivo fermentira i destilira kako bi se sačuvali prirodni okusi i arome. Rezultat je glatka i uravnotežena rakija koja oduševljava svojom kvalitetom i jedinstvenim karakterom.

U svakom gutljaju Đanić Lozovače osjeća se složen okus s blagim voćnim notama, uz nijanse hrasta koje dolaze iz bačvi u kojima je rakija odležavala. Arome grožđa i toplina alkohola savršeno se uravnotežuju, stvarajući prepoznatljiv i ugodan okus.

Ova rakija najbolje dolazi do izražaja kada se poslužuje lagano rashlađena, kao aperitiv ili kao pratnja bogatim jelima. Uživajte u njezinoj bogatoj aromi i okusu uz domaću kuhinju ili kao završetak elegantne večere.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

1l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P1065 Kategorije: ,