Angostura Cocoa Bitter 0.1l

12,99 

Opis

Opis

Angostura Cocoa Bitter je ekskluzivni proizvod renomirane tvrtke Angostura, koja je poznata po visokokvalitetnim alkoholnim pićima i dodacima. Ovaj jedinstveni proizvod kombinira tradicionalne arome i okuse s bogatstvom čokolade, pružajući poseban doživljaj uživanja u piću.

Sa svojim suptilnim notama gorke čokolade, vanilije i začina, Angostura Cocoa Bitter dodaje dubinu i složenost vašim koktelima i pićima. Ovaj dodatak obogaćuje okus i aromu vašeg omiljenog napitka, pružajući mu jedinstvenu dimenziju koja će oduševiti vaše osjetila.

Karakterizira ga pažljivo odabrana kombinacija prirodnih sastojaka, uključujući ekstrakte kakaa, biljke i začine, koji se pažljivo miješaju kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa i arome. Ovo visokokvalitetno piće izrađeno je po tradicionalnim recepturama i slijedi stroge standarde kvalitete proizvodnje.

Angostura Cocoa Bitter može se koristiti u raznim koktelima i pićima, od klasičnih do modernih kreacija. Samo nekoliko kapi ovog dodatka može transformirati vaš koktel i dodati mu složenost i dubinu koja će impresionirati i najzahtjevnije ljubitelje pića.

Budite kreativni i eksperimentirajte s Angostura Cocoa Bitter-om kako biste stvorili nezaboravna pića koja će oduševiti vaše goste. Uživajte u jedinstvenom doživljaju okusa i aromatičnoj eksploziji s ovim izvanrednim proizvodom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Trinidad & Tobago

Volumen

0,1l

Alkoholni sadržaj

48%

Kategorije: ,