Legendario Ron Anejo 9 0,70l

24,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Ron Anejo 9 je vrhunski rum koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon. Tradicija, iskustvo idugogodišnji rad rezultirao je Ron Legendario Añejo rumom.

Okus Legendario Ron Anejo 9 ruma je kompleksan i uravnotežen, s dominantnim notama slatke vanilije, karamela i začina. Ovaj rum ima bogatu i punu teksturu s blagim tragovima egzotičnog voća i drvenastim tonovima koji pružaju dubinu okusa i slojevitost. Arome su izuzetno privlačne, s nijansama slatkog šećera trske, tamne čokolade i suhog voća, koje zajedno stvaraju neodoljiv mirisni doživljaj. Ovaj rum ima karakterističnu kremastu teksturu i dugotrajan završetak, ostavljajući ugodan i trajan dojam na nepcu.

Proizvodi se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najfiniju kubansku šećernu trsku i čistu kubansku vodu, što osigurava vrhunsku kvalitetu i autentičan okus. On je blend četiri, šest i devet godina starih rumova, odležanih u bačvama od američkog hrasta, čime postiže svoju karakterističnu uravnoteženost i složenost okusa.

Ovaj vrhunski rum najbolje je konzumirati samostalno, uz led ili u klasičnim koktelima poput Mojita ili Cuba Libre. Također se može koristiti kao sastojak u raznim koktelima, dodajući im dubinu okusa i luksuzni touch.

Legendario Ron Anejo 9 je savršen izbor za sve ljubitelje kvalitetnih rumova koji traže izuzetan okus i vrhunsku kvalitetu. Uživajte u nezaboravnom iskustvu okusa s ovim luksuznim rumom iz Legendarioa.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Zemlja podrijetla

Kuba

Volumen

0,7l

SKU: BD229 Kategorije: ,