Legendario Dorado 0,70l

20,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Legendario Dorado je vrhunski zlatni rum koji se proizvodi na Kubi, u glavnom gradu Havani od 1946.godine, poznatom svjetskom centru za proizvodnju ruma. Osnovni sastojak Legendario rumova je šećerna trska, koje na otoku Kubi ima nekoliko vrsta, ali uvijek se biraju sorte koje su najslađe. Za dozrijevanje se koriste bačve od kanadskog bijelog hrasta koje su se nekada koristile za bourbon.

Ovaj rum ističe se svojim bogatim okusom slatkog šećera trske, karameliziranih tonova i suptilnih začina, što ga čini savršenim pićem za sve ljubitelje rumova. Slatkoća i bogatstvo okusa nadopunjuju se blagim notama vanilije i drva hrasta, stvarajući kompleksan i profinjen okus koji će zadovoljiti i najistančanije nepce.

Legendario Dorado proizvodi se od visokokvalitetnih sastojaka, uključujući najfinije šećerne trske i čistu kubansku vodu. Nakon pažljive fermentacije, slijedi proces destilacije u bakrenim kotlovima kako bi se osigurala maksimalna kvaliteta i čistoća okusa. Ovaj zlatni rum karakterizira bogata i puna aroma, s naglaskom na slatke note karamela i vanilije, te diskretne začinske tonove. Izuzetno je glatke teksture i osvježavajućeg okusa, što ga čini savršenim pićem za opuštajuće trenutke ili druženja s prijateljima.

Legendario Dorado može se konzumirati na različite načine – kao digestiv nakon obroka, u klasičnim koktelima, ili čak samostalno, s kockicama leda kako bi se istaknuli njegovi bogati okusi i kompleksni profil. Legendario Dorado je savršen spoj dubokog i delikatnog okusa. Njegova aroma šećerne trske daje ugodnu teksturu na nepcu, ostavljajući ugodni aromatski intenzitet od šećerne trske.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

38%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Kuba

SKU: BD231 Kategorije: ,