Le Tribute Gin 0,70l

53,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Le Tribute Gin je vrhunski španjolski gin koji proizvodi Destilierias MG, obiteljska destilerija u Vilanovama, čudesnom ribarskom naselju koje se nalazi oko 50 kilometara od Barcelone. Ovaj izuzetan gin stvara se s posebnom pažnjom i strašću, kombinirajući tradicionalne metode destilacije s modernim pristupom, rezultirajući jedinstvenim i sofisticiranim okusom.

Okus Le Tribute Ginja ističe se svojom složenošću i uravnoteženošću. Dominantne note citrusa, posebno limuna i naranče, miješaju se s blagim začinskim notama i biljnim tonovima. Svaka gutljaj otkriva bogatstvo aroma i slojevitost okusa koji su karakteristični za ovaj gin. Ima travnat i suhi miris mediteranskog bilja.

Glavni sastojci ovog izuzetnog gina uključuju kvalitetni žitarice alkohol koji se destilira u bakrenim kotlovima, te pažljivo odabrane botaničke sastojke kao što su borovica, korijander, kardamom, anđelika, limun, naranča i ljubičasti cvijet. Ovi sastojci se pažljivo destiliraju kako bi se osigurala maksimalna ekstrakcija okusa i aroma.

Le Tribute Gin ističe se svojom elegantnom bocom i luksuznim dizajnom, što ga čini savršenim poklonom ili dodatkom za ekskluzivnu barsku kolekciju. Ovaj džin najbolje se konzumira kao dio klasičnih koktela poput Gin Tonic-a, martini-ja ili negroni-ja, ali također može biti užitak kad se konzumira samostalno, s kockicama leda ili u kombinaciji s tonikom.

Svojim sofisticiranim okusom i besprijekornim kvalitetom, Le Tribute Gin osvaja srca ljubitelja gina diljem svijeta. Isprobajte ga i otkrijte jedinstvenu harmoniju okusa koju nudi ovaj vrhunski španjolski gin.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Španjolska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

43%

SKU: P1466 Kategorije: ,