Korlat Teranino 0,7l

23,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kada se susretnu dva svijeta – vino i liker, rezultat može biti nevjerojatan. Korlat Teranino 0,7l je upravo takav spoj, gdje vinska elegancija susreće likersku slatkoću. Ova posebna kreacija iz Korlat vinarije donosi jedinstveno iskustvo u svijet likera.

Povijest Korlat Vinarije:
Korlat vinarija smještena je u srcu Dalmacije, regije poznate po bogatoj vinskoj tradiciji. Ova vinarija proizvodi vrhunska vina iz terana, plavca malog i drugih autohtonih sorti. Inspirirani lokalnim resursima i strašću prema vinogradarstvu, odlučili su stvoriti nešto posebno – Korlat Teranino.

Savršenstvo Terana:
Teran je crna vinska sorta koja je tipična za Istru, ali Korlat vinarija je pronašla svoj poseban način da ga upotrebi. Koristeći najbolje grožđe terana, stvorili su bazu za ovaj jedinstveni liker. Teran donosi strukturu i intenzitet aromama, stvarajući osnovu za ovu kreaciju.

Likerska Elegancija:
Korlat Teranino 0,7l spaja vinsku eleganciju terana s likerskom slatkoćom. Svaki gutljaj otkriva kompleksne arome crnih bobica, suhih šljiva i začina, uz nijanse čokolade i vanilije. Ovaj liker je izvanredno dobro izbalansiran, s glatkom teksturom koja pruža dugotrajan okus na nepcu.

Višestruka Upotreba:
Korlat Teranino je izuzetno svestran liker. Možete ga ispijati čistog kao desertni liker ili ga koristiti kao sastojak u raznim koktelima. Također je odličan pratilac za čokoladne deserte, sireve i suhe smokve. Bez obzira na način konzumacije, Korlat Teranino će vam pružiti nezaboravan okus.

Naručite na Tipsy.hr: Jedinstveno Iskustvo u Vašem Domu
Sada možete kušati ovu jedinstvenu kombinaciju terana i likera iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Korlat Teranina 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovaj izvanredan liker na vrata, omogućujući vam da uživate u autentičnom okusu i aromama Korlata.

Zaključak:
Korlat Teranino 0,7l nije samo liker – to je spoj vinske tradicije i likerske inovacije. Iskusite eleganciju terana i slatkoću likera s Korlatom i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

20%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4356 Kategorije: ,