Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask 0,70l

135,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kavalan Solist Olorosso Sherry Oak je vrhunski tajvanski viski proizveden u poznatoj Kavalan destileriji, jednoj od najboljih destilarija u Aziji. I jedan od njihovih najboljih viskija. Tajvanska destilerija iznenadila je svijet viskija svojom izvanrednom sposobnošću da proizvede vrhunski viski u tropskim uvjetima. Nalazi se u blizini obale Tihog oceana, gdje je klima topla i vlažna, što čini Kavalan viski posebno jedinstvenim.

Osim što je kroz svoje postojanje primio mnoge nagrade, 2021. godine je proglašen najboljim single malt viskijem iz ostatka svijeta, sa čak 99 Platinastih bodova. Ovaj viski sadrži čak 58,4 % alkohola, no to nije jedina karakteristika po kojoj je poseban. Dozrijevao je u najkvalitetnijim Olorosso Sherry bačvama, karakterizira ga komleksan karakter i snažno tijelo, sa nekoliko slojeva sušenog voća i orašastih plodova.

Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask nudi duboke note suhog voća, tamne čokolade, meda i orašastih plodova, upotpunjene bogatim začinskim aromama. Ovaj viski ima puno tijelo i dugotrajan finiš, te se ističe svojom složenošću i profinjenošću.

Svaka boca Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask viskija ručno je punjena, etiketirana i numerirana, što jamči vrhunsku kvalitetu i jedinstvenost svakog pojedinog primjerka. Svaka boca Solist Oloroso Sherry Cask viskija pažljivo je odabrana i odležavana u odabranim bačvama šerija, što mu daje jedinstvenu složenost i bogatstvo okusa.

Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask najbolje se konzumira uživajući u njegovom složenom okusu i aromi, ili kao sastavni dio elegantnih koktela. Uživajte u ovom vrhunskom viskiju koji će vas očarati svojom bogatošću i kompleksnošću.

SKU: BD177 Kategorije: ,