Jim Beam Black 0,7l

20,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Jim Beam Black je premium burbon visoke kvalitete, proizveden u srcu Kentuckyja još od 1795. godine. Jim Beam ujedno je i simbol obiteljske tradicije, naime 7 generacija obitelji Beam uložile su svoj život u ovo piće jakog karaktera. Ovaj prepoznatljivi brend je sinonim za vrhunski američki burbon, poznat po svom bogatom okusu, slojevitim aromama i glatkoj teksturi.

Ovaj viski karakterizira kompleksan i bogat okus s dominantnim notama vanilije, hrasta i karamela. Arome su duboke i tople, s laganim nagovještajem začina i orašastih plodova. Sastoji se od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući kukuruz, raž i ječam, koji se destiliraju i odležavaju u hrastovim bačvama kako bi postigli svoj karakteristični okus i miris.

Jim Beam Black proizvodi se postupkom dvostruke destilacije, što rezultira izuzetno glatkom teksturom i uravnoteženim okusom. Nakon destilacije, viski odležava u pažljivo odabranim hrastovim bačvama kako bi postigao svoju bogatu boju i slojevite arome.

Ovaj burbon najbolje se konzumira uživanjem u njegovoj jednostavnosti – ili ravno, ili sa ledom. Može se koristiti i kao sastojak u raznim koktelima, dodajući bogatstvo i kompleksnost bilo kojem piću. Jim Beam Black je savršen izbor za sve ljubitelje viskija koji cijene vrhunsku kvalitetu i autentični američki okus.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: P1797 Kategorije: ,