Hendricks gin Orbium 0,70l

42,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Hendrick’s Gin Orbium je premium gin i posebna verzija klasičnog škotskog Hendrick’s gina.

Ovaj gin nudi bogatstvo jedinstvenih okusa i aroma, s karakterističnim notama bobičastog voća, citrusa i bilja. Glavni sastojci ovog gina uključuju tradicionalne biljke poput koprive, đumbira i kamilice, te su suptilno kombinirani kako bi stvorili izvanredno balansiran i kompleksan profil okusa.

Hendrick’s Gin Orbium izrađen je od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući najkvalitetnije žitarice i najsvježije biljke, kako bi se postigla vrhunska kvaliteta i jedinstveni okus. Ovaj gin se destilira u malim lotovima kako bi se osigurala njegova izvanredna kvaliteta i bogatstvo okusa.

Karakteristike Hendrick’s Gin Orbium-a uključuju blagu i osvježavajuću notu bobičastog voća, savršeno balansiranu s citrusnim tonovima i subtilnim biljnim notama. Ovaj gin je idealan za koktele zbog svog kompleksnog okusa i svježeg profila.

Hendrick’s Gin Orbium najbolje se konzumira u klasičnim koktelima poput gin-tonika ili martinija, gdje se njegove kompleksne arome mogu najbolje istaknuti.

Orbium – krug, a Hendricksovo posebno izdanje, stvarno je savršen krug proizvodnje ovog premium pića. Zaokruži priču u svojoj košarici i nemoj hodati kao šestar.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Engleska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

41,4%

SKU: P3374 Kategorije: ,