Damijanić Borovniček 0,7l

17,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kada prirodna svježina i voćnost borovnica susretnu likersku vještinu, rezultat je nevjerojatan . Ovaj liker iz Damijanić vinarije donosi čistu i intenzivnu aromu borovnica iz istarskih šuma, pružajući vam nevjerojatno ukusno piće koje će vas osvojiti svojim prirodnim okusom i profinjenom slatkoćom.

Damijanić Vinarija: Tradicija i Strast
Damijanić vinarija smještena je u srcu Istre, regije poznate po svojim bogatim vinogradima i voćnjacima. Ova vinarija ima dugu tradiciju i strast prema vinogradarstvu, koja se prenosi generacijama. S istom strašću i posvećenošću, Damijanić vinarija stvorila je Damijanić Borovniček, spojajući najbolje od istarskih borovnica s likerskom vještinom.

Čarobnost Borovnica:
Borovnice su prirodno bogate voće koje raste u šumama Istre, omiljeno među ljubiteljima prirode. Damijanić Borovniček 0,7l uhvatio je čarobnost borovnica u svakoj kapi. Svježe ubrane borovnice prerađene su u intenzivni ekstrakt, koji čini srž ovog likera. Aroma borovnica doživljava se kao eksplozija svježine i voćnosti u svakom gutljaju.

Likerska Finesa:
Damijanić Borovniček nije običan liker. S pravom se može nazvati likerskom delikatesom. Svaki element ovog pića pažljivo je izbalansiran kako bi se postigla savršena harmonija okusa. Slatkoća borovnica iznimno se dobro uklapa s diskretnim tonovima vanilije i kreme, čineći ovaj liker izvanredno ukusnim.

Višenamjenska Upotreba:
Damijanić Borovniček 0,7l pruža vam niz mogućnosti za uživanje. Možete ga ispijati čistog kao after-dinner liker, gdje će njegova slatkoća zasladiti vaše nepce. Također je izvrstan sastojak za razne koktele i desertne recepte. Bez obzira na način konzumacije, Damijanić Borovniček će vam pružiti eksploziju okusa i nezaboravno iskustvo.

Naručite na Tipsy.hr: Okus Istre U Vašem Domu
Sada možete kušati istarsku svježinu iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo vam ovaj autentični liker na prag, omogućujući vam da uživate u njegovom prirodnom okusu i aromama.

Zaključak:
Damijanić Borovniček 0,7l donosi svježinu i okus istarskih borovnica u svijet likera. Iskusite čarobnost borovnica i slatkoću likera s Damijanićem i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

20%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Hrvatska

SKU: P4312 Kategorije: ,