Courvoisier XO 0,70l

139,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Courvoisier XO je vrhunski konjak proizveden u Francuskoj od strane renomiranog proizvođača Courvoisier. Ovaj izvanredni konjak nudi bogatstvo okusa i kompleksnost aroma, što ga čini omiljenim među ljubiteljima konjaka diljem svijeta. Courvoisier XO jedno je od onih pića o kojima najviše govori podrijetlo, te same nagrade koje je osvojio, po svim standardima, ovaj francuski višestruko nagrađivani konjak zaslužuje prvo mjesto.

Proizvodnja Courvoisier XO konjaka zahtijeva pažljiv odabir najkvalitetnijih sastojaka i tradicionalne tehnike destilacije. Proces odabira i miješanja različitih destilata provodi se s posebnom pažnjom kako bi se postigla savršena ravnoteža okusa i aroma.

Ovaj konjak karakterizira profinjeni okus s notama suhog voća, vanilije, začina i hrastovine. Arome su kompleksne i bogate, s naglaskom na toplim i uravnoteženim notama koje očaravaju sva osjetila.

Courvoisier XO je idealan za uživanje u posebnim prilikama ili kao poklon za istinske ljubitelje konjaka. Može se konzumirati čisto, s ledom ili kao sastojak elegantnih koktela. Bez obzira na način konzumacije, ovaj konjak pruža nezaboravno iskustvo svakom ljubitelju finih pića.

Uz Courvoisier XO, svaka prilika postaje posebna, a užitak nezaboravan. Prepustite se luksuzu i kvaliteti ovog izvanrednog konjaka, savršenog za najzahtjevnije nepce.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Francuska

SKU: P2234 Kategorije: ,