Cobalte Vodka 0,7l

32,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Cobalte Vodka je premium francuska vodka visoke kvalitete koja se proizvodi u Reimsu. Naziv Cobalte referira se na tamno plavu boju korištenu u samom dizajnu boce. Tamno plava boja je od davnina simbol plemstva – posebice francuskog. Ova revolucija u boci modernog dizajna danas je dostupna diljem svijeta po prihvatljivoj cijeni, bez obzira na brojne nagrade i priznanja. 

Cobalte Vodka je jedinstvena, ne samo radi francuskog podrijetla nego i radi činjenice da se radi od – grožđa. Kombinacija tradicije i inovacije ovu „terroir“ vodku izdvaja od ostalih.

Ova izuzetno čista i osvježavajuća vodka stvara se pažljivom destilacijom najfinijih sastojaka, uključujući najkvalitetniji francuski pšenični škrob i kristalno čistu vodu. Proizvodnju Cobalte Vodke nadgleda tim stručnjaka koji vode brigu o svakom koraku procesa, osiguravajući da svaki gutljaj ove vrhunske votke pruža nezaboravan doživljaj. Grožđe koje se koristi u samoj izradi identično je onom koje se koristi za šampanjce, a bere se ručno. Destilacija se radi pet puta tradicionalnim metodama i korištenjem bakrenog lonca kako bi okus ostao čist. Nakon destilacije, vodka se dodatno filtrira kroz visokokvalitetne filtere kako bi se postigla izuzetna glatkost i čistoća.

Cobalte Vodka karakterizira svježina i blagost okusa, s nježnim notama žitarica i svježeg voća. Nježna aroma s diskretnim biljnim tonovima doprinosi bogatom iskustvu kušanja. Ova vodka idealna je kao osnova za različite koktele, ali se također može konzumirati i čista, s nekoliko kockica leda.

Svojom jedinstvenom kombinacijom kvalitete, čistoće i svježine, Cobalte Vodka osvaja srca ljubitelja vrhunskih alkoholnih pića diljem svijeta. Bilo da je poslužena na posebnim proslavama ili kao dodatak opuštajućim večerima, ova vodka uvijek donosi nezaboravno iskustvo. Prepustite se eleganciji i kvaliteti s Cobalte Vodkom, savršenim izborom za istinske ljubitelje vrhunskih alkoholnih pića.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Francuska

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P2550 Kategorije: ,