Clase Azul Reposado 0,7l

295,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Kada pomislimo na tequilu, možda se prisjećamo mladih i energičnih napitaka koji se često konzumiraju u koktelima. No, Clase Azul Reposado 0,7l pomjera granice i dokazuje da tequila može biti i izuzetno elegantno piće. Ovaj tequila reposado dolazi iz meksičke destilerije koja je postala sinonim za kvalitetu i stručnost u svijetu tequile.

Clase Azul Destilerija: Umjetnost i Tradicija
Clase Azul destilerija smještena je u srcu Meksika, u regiji Jalisco, koja je poznata po proizvodnji najkvalitetnije tequile. Destilerija ima bogatu povijest koja seže unatrag desetljećima, a majstori destileri posvećeni su očuvanju tradicije i stručnosti u proizvodnji tequile. Svaka boca Clase Azul Reposado svjedoči o umjetničkom pristupu proizvodnji ovog izvanrednog pića.

Posebno Sazrijevanje:
Clase Azul Reposado 0,7l prolazi kroz pažljiv proces sazrijevanja u hrastovim bačvama, što mu daje jedinstvenu dubinu okusa. Ova tequila odmara se 8 mjeseci u bačvama koje donose bogatstvo i složenost okusa. Tijekom tog perioda, tequila apsorbira note hrastovine, vanilije i karamela, stvarajući izvanredan profil okusa. Svaki gutljaj Clase Azul Reposado otkriva nijanse voća, začina i hrskavosti.

Okus Elegancije:
Clase Azul Reposado 0,7l oduševljava svojim sofisticiranim okusom. Ovdje nećete pronaći oštre i peckave note koje povezujemo s jeftinim tequilama. Umjesto toga, ovaj reposado nudi slatke note karamela i vanilije koje se savršeno uravnotežuju s nijansama citrusa i voća. Okus je mekan i zaokružen, a završetak je dug i zadovoljavajući.

Idealan za Svečane Trenutke:
Clase Azul Reposado 0,7l nije obična tequila – to je piće koje poziva na uživanje u posebnim trenucima. Bilo da ga dijelite s prijateljima na proslavama ili ga pijete kao aperitiv prije večere, ova tequila će vas osvojiti svojom elegancijom i kvalitetom. Svaka čaša je prilika da se opustite i uživate u luksuzu koji Clase Azul pruža.

Naručite na Tipsy.hr: Ekskluzivna Meksička Elegancija
Sada možete istražiti čaroliju meksičke tequile iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Clase Azul Reposado 0,7l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo ovu izuzetnu tequilu na vaša vrata, omogućujući vam da uživate u jedinstvenom okusu i aromama Clase Azul.

Zaključak:
Clase Azul Reposado 0,7l je više od tequile – to je umjetnost koja spaja tradiciju i suvremenu eleganciju. Iskusite čaroliju Clase Azul i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Meksiko

SKU: P4127 Kategorije: ,