Blanton’s Single Barrel Bourbon 0,7l

169,99 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Blanton’s Single Barrel Bourbon predstavlja vrhunski izbor za prave poznavaoce bourbona. Ovaj izuzetno kvalitetni burbon proizvodi se u američkoj destileriji Buffalo Trace Distillery, smještenoj u Kentuckyju. Ovaj prestižni burbon stvara se prema tradicionalnim metodama destilacije koje su korištene već više od 200 godina, te se smatra jednim od najfinijih i najcjenjenijih burbona na tržištu.

Jedna od ključnih karakteristika ovog izuzetnog bourbona je njegova jedinstvena paleta okusa koja otkriva slojevitost i kompleksnost pića. Počevši od toplih nota karamela i vanilije koje obasjavaju prve trenutke, pa sve do dubokih drvenastih nijansi i začinjenih tonova koji naglašavaju bogatstvo pića, Blanton’s Single Barrel Bourbon pruža iskustvo koje osvaja sva osjetila.

Svaka bočica ovog bourbona nosi pečat vrhunske izrade i posvećenosti detaljima, od elegantnog dizajna boce do raskošne simfonije okusa koja ispunjava svaku čašu. Uz svoj profinjeni karakter, on se ističe kao piće koje slavi raskošan svijet bourbona i pruža iskustvo koje prevazilazi granice običnog pića.

Proces proizvodnje Blanton’s Single Barrel Bourbona počinje pažljivim odabirom najkvalitetnijeg žutog kukuruza, raži i ječma, koji se potom melju i fermentiraju kako bi se stvorila bazna smjesa. Nakon fermentacije, smjesa se destilira i zatim stari u hrastovim bačvama, gdje dobiva svoj prepoznatljivi okus i karakter. Svaka boca Blanton’s Single Barrel Bourbona dolazi s jedinstvenim čepom koji prikazuje jahača na konju u jednom od osam različitih položaja, čineći svaku bocu kolekcionarskim primjerkom.

Osim što se može uživati čisto, poseban burbon poput ovog savršeno se uklapa u različite koktel kombinacije, dopuštajući vam da kreirate jedinstvene i sofisticirane mješavine koje će oduševiti vaše nepce. Bez obzira jeste li strastveni kolekcionar viskija ili samo želite uživati u vrhunskom bourbonskom iskustvu, Blanton’s Single Barrel Bourbon će zadovoljiti i najzahtjevnije gurmane.

Sa svojom beskompromisnom kvalitetom i jedinstvenom paletom aroma, ovaj bourbon će vas odvesti na putovanje koje slavi izvrsnost i prefinjenost u svakom gutljaju. Budite dio ekskluzivnog iskustva s Blanton’s Single Barrel Bourbonom – simbolom vrhunske kvalitete i elegancije bourbon svijeta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

46,5%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

SAD

SKU: BD129 Kategorije: ,