BB Travarica 1l

28,99 

Na zalihi

Opis

Opis

BB Travarica sastavljena s pažnjom i posvećenošću, donosi vam prirodno blagostanje i unutarnju ravnotežu. Svaka biljka unosi svoju posebnu notu u ovu harmoničnu mješavinu, stvarajući autentičan okus prirode.

Svaka čaša BB Travarice otkriva bogatstvo biljnih aroma, koje proizlaze iz pažljivo odabranih biljnih sastojaka poput ružmarina, kadulje, kima i mente. Ovu rakiju karakterizira harmonična kombinacija ljekovitih biljaka, koja pruža osvježavajući i uravnotežen okus. Svaki gutljaj je poput šetnje kroz živahni vrt biljaka koje oslobađaju svoju vitalnost.

BB Travarica proizvodi se tradicionalnom metodom maceracije, što znači da se biljke ostavljaju da odstoje u alkoholu kako bi se oslobodile svoje arome i ljekovita svojstva. Nakon toga, rakija  se pažljivo filtrira i flašira, čime se očuvava autentičnost okusa i arome.

Karakteristike ove rakije uključuju njegovu glatku teksturu i osvježavajući završetak, što ga čini savršenim za uživanje u bilo kojoj prilici. BB Travarica najbolje je konzumirati rashlađenu, kao aperitiv prije obroka ili kao digestiv nakon obroka.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Boca

1l

Zemlja podrijetla

Srbija

SKU: P4403 Kategorije: ,