Barbancourt 8 YO 0,7l

31,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Barbancourt 8 YO je izvanredan rum proizveden od strane renomirane destilerije Barbancourt smještene u Haiti, zemlji poznatoj po bogatoj tradiciji proizvodnje ruma. Ovaj premium rum ističe se svojim slojevitim okusom i kompleksnim aromama, što ga čini omiljenim izborom među ljubiteljima ruma diljem svijeta.

Svaka čaša Barbancourt 8 YO otkriva bogatstvo karipskih aroma, poput vanilije, karamela, suhog voća i začina, što rezultira profinjenim i uravnoteženim okusom. Ovaj rum proizvodi se od visokokvalitetnog šećernog trsa koji se pažljivo obrađuje i fermentira, a zatim destilira u tradicionalnim bakrenim kotlovima.

Karakteristično za Barbancourt 8 YO je njegova glatka tekstura i dugotrajan završetak, što ga čini idealnim za uživanje samostalno ili kao sastojak u koktelima. Ovaj rum najbolje je konzumirati uživajući u njegovim slojevitim okusima, bilo samostalno s ledom ili kao sastojak u omiljenim koktelima poput Daiquirija ili Mojita.

Barbancourt 8 YO je sinonim za vrhunsku kvalitetu i autentičnost u svijetu ruma, te je neizostavan dodatak za svaku posebnu prigodu ili trenutak opuštanja. Barbancourt je nešto što bismo svakako ponijeli s Haitija kako bi si olakšali tople dane. Uživajte u ovom izvanrednom piću i doživite čaroliju karipskih aroma u svakoj čaši.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Haiti

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

43%

SKU: P2543 Kategorije: ,