Avion Silver Tequila 0,7l

70,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Avion Silver Tequila proizvodi destilerija Avion, smještena u slikovitom selu Jesus Maria u Jalisco regiji, gdje su uvjeti za uzgoj agave, biljke iz koje se pravi tequila, idealni. Ova destilerija kombinira tradicionalne metode proizvodnje s suvremenim inovacijama kako bi stvorila tequilu najviše kvalitete. Svaki korak u proizvodnji Avion tequile izvodi se s posebnom pažnjom i strašću za detaljima.

Avion Silver Tequila se ističe kao pravo remek-djelo među ovim meksičkim pićima. Ona je blanco tequila, što znači da se ne stari u bačvama. Ova tequila zadržava čistoću okusa agave i nudi intenzivan okus s nijansama citrusa i svježih biljaka. Svaki gutljaj otkriva kompleksne arome agave, stvarajući bogat i uravnotežen okus koji se ističe među tequilama.

Ova izvanredna tequila izrađena je od 100% agave, bez dodatka dodatnih šećera ili umjetnih boja, pružajući čisti i autentični okus. Karakterizira je osvježavajuća i blaga aroma agave s notama citrusa i začina. Okus je glatki spoj slatkoće agave, voćnih tonova i blage pikantnosti.

Avion Silver Tequila savršena je baza za koktele, dodajući profinjeni i svježi okus margaritama, palomama ili drugim omiljenim mješavinama. Ova tequila ističe se svojom kristalno čistom bojom i mekoćom na nepcu, pružajući elegantno iskustvo svakom ljubitelju tequile.

Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnih koktela ili tražite nešto novo, Avion Silver Tequila donosi vrhunsku kvalitetu u svaku čašu. Uživajte u njoj kao dio omiljenih koktela ili je jednostavno poslužite kao aperitiv s kriškom limete. Ova tequila je kristalno čista i svježa tequila koja će vas osvojiti svojim okusom i elegancijom.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

40%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Meksiko

SKU: P3917 Kategorije: ,