Ardbeg 10 Y.O 0,7l

56,99  429,39 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

U svijetu škotskih viskija, postoji nekoliko destilerija koje se ističu po svom izvanrednom kvalitetu i bogatstvu okusa. Ardbeg je jedna od tih iznimnih destilerija, a Ardbeg 10 Y.O. 0,70l je pravo remek-djelo koje predstavlja esenciju njihove stručnosti i posvećenosti. Ovaj viski ima poseban status među ljubiteljima viskija širom svijeta, a svaka čaša pruža nezaboravno iskustvo.

Ardbeg Destilerija: Povijest i Stručnost
Ardbeg destilerija smještena je na otoku Islay, u škotskoj regiji poznatoj po svojim izuzetnim viskijima. Ova destilerija ima dugu i bogatu povijest koja seže unatrag stotinama godina. Viskoza stručnost koja se prenosila s generacije na generaciju rezultirala je stvaranjem viskija koji oduzima dah svojom složenošću i dubinom okusa.

Savršeno Sazrijevanje:
Ardbeg 10 Y.O. prolazi kroz poseban proces sazrijevanja u hrastovim bačvama koje donose bogatstvo i kompleksnost okusa. Ovo desetogodišnje sazrijevanje omogućuje viskiju da apsorbira arome drveta i razvije karakteristične note dima i torfa koje su svojstvene Ardbegu. Svaki gutljaj ovog viskija otkriva duboku paletu okusa koja će zadovoljiti čak i najzahtjevnija nepca.

Naglašen Okus:
Viski koji oduševljava svojim iznimnim okusom. Otkrit ćete slojeve dima i torfa koji se stapaju s notama citrusa, voća i začina. Ovaj viski ima intenzivan okus i karakterističan profil okusa koji ga izdvaja među škotskim viskijima. Svaka čaša je pravo putovanje kroz različite arome i teksture koje se savršeno nadopunjuju.

Idealan za Ljubitelje Islay Viskija:
Ardbeg 10 Y.O. 0,70l je san svakog ljubitelja Islay viskija. Ako cijenite intenzivne i dimne viskije koji vas odvode na posebno putovanje okusa, ovaj viski neće vas razočarati. Osim što je savršen za iskusne ljubitelje viskija, Ardbeg 10 Y.O. također će privući i one koji tek istražuju čari škotskog viskija.

Naručite na Tipsy.hr: Iskusite Ardbegovu Ekskluzivnost
Sada možete istražiti čaroliju Ardbeg viskija iz udobnosti svog doma. Naručite svoju bocu Ardbeg 10 Y.O. 0,70l putem Tipsy.hr, vašeg pouzdanog izvora za visokokvalitetne alkoholne napitke. Dostavit ćemo ovaj izvanredni škotski viski na vaša vrata, omogućujući vam da uživate u jedinstvenom okusu i aromama Ardbega.

Zaključak:
Ardbeg 10 Y.O. 0,70l je pravo blago škotskog viskija. Njegova dubina okusa, izražen dim i torf, te kompleksnost okusa čine ga viskijem koji će vas osvojiti iznova i iznova. Iskusite čaroliju Ardbega i stvorite nezaboravne trenutke uživanja.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Alkoholni sadržaj

46%

Volumen

0,7l

Zemlja podrijetla

Škotska

SKU: P0528 Kategorije: ,