Alamea All Spiced Rum 0,7l

31,99 

Na zalihi

Opis

Opis

Alamea All Spiced Rum je izuzetno kvalitetan rum koji se proizvodi u Karibima od strane renomirane tvrtke Alamea. Ovaj rum predstavlja spoj tradicije, stručnosti i pažljivo odabranih sastojaka, te donosi neodoljivu kombinaciju okusa i aroma.

Karakterizira ga bogata paleta okusa začinjenih tonova, gdje dominiraju note vanilije, karanfila, cimeta i citrusa. Svaki gutljaj ovog ruma otkriva složeni i uravnoteženi profil okusa, koji oduševljava i najzahtjevnije ljubitelje rumova.

Alamea All Spiced Rum izrađen je od najkvalitetnijih karipskih destilata, koji se pažljivo miješaju s aromatičnim začinima i prirodnim ekstraktima. Nakon toga, rum odležava u hrastovim bačvama kako bi postigao svoju karakterističnu glatkoću i kompleksnost okusa.

Ovaj rum može se uživati na različite načine – čisto, s ledom, ili kao sastojak u raznim koktelima. Najčešće se koristi u pripremi egzotičnih koktela poput Mai Taija, Piña Colade ili Rum Puncha, dodajući im dubinu okusa i profinjenost.

Alamea All Spiced Rum je savršen izbor za sve ljubitelje rumova koji traže visoku kvalitetu i autentičan karipski okus. Njegova bogata aroma i uravnoteženi okus čine ga neizostavnim dodatkom svakoj baršunastoj kolekciji. Uz Alamea All Spiced Rum, svaki trenutak postaje poseban, a svaki koktel prilika za uživanje u vrhunskom karipskom rumu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Zemlja podrijetla

Barbados

Volumen

0,7l

Alkoholni sadržaj

40%

SKU: P2535 Kategorije: ,